Cum arată sora Iulianei Beregoi, de fapt. Poți să juri că sunt gemene!

Cum arată sora Iulianei Beregoi, de fapt. Poți să juri că sunt gemene!
Cum arata sora Iulianei Beregoi

Iuliana Beregoi este faimoasă de când avea vârsta de 13 ani, iar în scurt timp a devenit idolul a mii de adolescenți din România. Astfel, pe site-urile de socializare, aceasta are peste un milion de urmăritori și se bucură de un real succes. În camera sa este mereu acompaniată de sora sa mai mică, pe nume Ana Beregoi.

Cum arată sora Iulianei Beregoi, de fapt

Iuliana Beregoi are acum vârsta de 17 ani, dar a devenit cunoscută de la vârsta de 13 ani, în urma unui show de talente. Iuliana Beregoi are și o soră mai mică, care îi seamănă izbitor. De altfel, familia Beregoi se poate mândri cu două fete superbe, iar Iuliana Beregoi a povestit cum se înțelege, de fapt, cu sora ei mai mică.

Ambele sunt celebre pe Instagram, Tik-Tok și YouTube, ținându-i pe fani la curent zilnic cu toate activitățile lor. Cele două surori împart aceeași cameră și își petrec împreună majoritatea timpului, iar dacă în online relația lor este una roz, Iuliana Beregoi a admis că au fost și perioade când între ele certurile erau la ordinea zilei. Ba mai mult, cele două ajunseseră chiar să se certe în secret, pentru ca mama lor să nu le audă, întrucât mama lor le-ar fi taxat pe amândouă.

Se ceartă în secret

”Acum ne înțelegem cât de cât mai ok, dar au apărut mai multe certuri pentru că ea a crescut, dar oricum, suntem mult mai ok decât cum eram înainte, când era ea mică ne certam foarte des. Ne trăgeam de păr, erau chestii de genul ăsta, ne certam cel mai mult cu mama pentru că ea ne certa pe noi. Am zis că dacă ne certam, ținem în secret”, a spus Iuliana Beregoi la AntenaStars.

Tot Iuliana Beregoi a spus că cea care face primul pas spre împăcare și își cere iertare de fiecare dată este sora ei, Ana, întrucât ea este mult mai orgolioasă. Iuliana Beregoi a spus că mai apar mici neînțelegeri între ele pe fondul faptului că împart aceeași cameră. În ce privește curățenia, lucrurile merg ca pe roate, întrucât se ajută una pe cealaltă mult.

De menționat este că Iuliana Beregoi se bucură de succes atât în țară cât și în Republica Moldova, ea fiind una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi. Activitatea sa este cântatul și vloggingul, dar și actoria, având foarte mulți fani. Aceasta a lansat și un serial de acțiune pentru copii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI