Iuliana Beregoi, cadou de peste 90.000 de euro de ziua ei: „Mașina mi-am cumpărat-o singură. Am muncit foarte mult pentru ea!” VIDEO EXCLUSIV

Iuliana Beregoi, cadou de peste 90.000 de euro de ziua ei: „Mașina mi-am cumpărat-o singură. Am muncit foarte mult pentru ea!” VIDEO EXCLUSIV
Ce cadou de 90.000 de euro si-a facut Iuliana Beregoi la majorat

Iuliana Beregoi, supranumită artista fenomen datorită celebrității de care se bucură, a împlinit 18 ani. Cu ocazia majoratului, ea a avut parte de două petreceri: una pe scenă, la Arenele Romane și alta cu familia și prietenii. Vedeta și-a îndeplinit dorința de a avea mașina la care a visat și care valorează peste 90.000 de euro.

Ce cadou și-a făcut singură Iuliana Beregoi, la împlinirea vârstei majoratului

Iuliana Beregoi se bucură din plin de succesul pe care îl are pe plan muzical, iar de ziua ei și-a făcut cadou o mașină. Vedeta urmează să susțină mâine examenul pentru permisul auto, ca să intre în rândul șoferilor și să testeze, pentru prima oară, bijuteria pe patru roți.

„Da, este a doua petrecere, prima a fost la Arene, acum alături de cei mai apropiați oameni pentru mine. La 18 ani sunt foarte energică, specială și nu mă simt deloc matură. Încă mă simt copil, jur!”, ne-a spus sărbătorita.

La majorat, artista și-a dorit să nu mai depindă de nimeni cu deplasările, așa că a făcut școala de șoferi și și-a comandat o mașină.

„Îmi iau permisul, mașina deja o am, e parcată acolo. Mașina mea, Doamne, sunt foarte fericită! Urmează să îmi iau permisul, asta e tot ce îmi doresc acum. Am terminat școala acum 3 luni, urmează pe 15 să am examenul.

Mașina mi-am cumpărat-o singură, cadou pentru mine, am muncit foarte mult pentru ea și mă bucur enorm de mult că, în sfârșit, e aici pentru mine.

Este un Porsche Macan, gri închis, exact ce mi-am dorit”, a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, Iuliana Beregoi. Cadoul pe care și l-a făcut cu ocazia zilei de naștere valorează peste 90.000 de euro.

Iuliana Beregoi a lansat o piesă de ziua ei

Și dacă tot s-a sărbătorit de două ori, o dată cu fanii la concertul de la Arenele Romane și o dată cu oamenii apropiați, Iuliana Beregoi a marcat momentul și din punct de vedere muzical.

„Astăzi am lansat noua mea piesă “18 ani”, urmează foarte multe colaborări, foarte multe chestii mișto”, ne-a spus ea, urmând să dea mai multe detalii la momentul potrivit.

Iuliana Beregoi a primit un inel de la părinți

Sărbătorita va purta și o bijuterie specială, dăruită de părinții săi.

„Mi-au făcut cadou un inel, foarte drăguț, care, din păcate, nu a fost gata până au ajuns ei în România. Dar, cu siguranță, ajunge în Moldova, când ne întoarcem acolo, o să îl am.

Noi locuim în Republica Moldova, în Orhei. Fac foarte des naveta, dar acum va fi mult mai simplu, pentru că nu mai sunt minoră și pot să călătoresc mai simplu”, a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, Iuliana Beregoi.

Deși nu o deranjează să facă naveta, artista ia în calcul și varianta de a avea o locuință în București.

„Am trecut în clasa a XII-a, suntem în mijloc de vară, nu vreau să -mi amintesc de școală”, a adăugat sărbătorita, care și-a propus să se bucure la maximum de vacanță.

VIDEO – Daniel Bălan