Iulia Vântur a dat lovitura în India. A ajuns milionară în euro. Averea uriaşă pe care o are acum

Iulia Vântur a dat lovitura în India. A ajuns milionară în euro. Averea uriaşă pe care o are acum
Iulia Vantur a dat lovitura in India. A ajuns milionara in euro. Averea uriasa pe care o are acum

Acum 10 ani de zile, Iulia Vântur s-a mutat în India, de dragul iubitului ei, Salman Khan. Timpul a trecut, iar frumoasa blondină și-a construit o adevărată carieră muzicală pe meleagurile de la Bollywood. Fosta prezentatoare de la PRO TV a ajuns milionară în euro. Ce avere impresionantă are.

Cum a ajuns Iulia Vântur milionară în euro, în India

Iulia Vântur se bucură de cea mai frumoasă perioadă a carierei sale. Fosta prezentatoare de la „Dansez pentru tine” a cunoscut succesul fulminant în India, țara în care s-a mutat acum mai bine de un deceniu, pentru a fi alături de Salman Khan, partenerul său de viață.

Superba blondină a dat lovitura pe piața muzicală din India și a strâns o avere impresionantă, cifre ce se ridică la milioane de euro. Sprijinită de Salman Khan, actorul care i-a deschis drumul către celebritate la Bollywood, Iulia Vântur este, acum, una dintre cele mai apreciate cântărețe din India.

Conform presei indiene, Iulia Vântur a devenit milionară în euro, iar averea ei colosală ar fi estimată la circa 10 milioane de euro. Se pare că banii adunați de vedetă provin atât din producțiile cinematografice, precum și din concertele pe care le susține.

Recent, Iulia Vântur a susținut numeroase turnee, inclusiv în Statele Unite ale Americii, acolo unde fanii blondinei au scos din buzunar 150 de dolari pentru a plăti un bilet la spectacolul ei.

Iulia Vântur vrea să devină mamă

Deși familia sa face presiuni asupra vedetei, să se căsătorească, Iulia Vântur mărturisește că nu visează să devină mireasă, considerând că a ajuns la vârsta la care, mai degrabă, își dorește să fie mamă și să-i dăruiască un copil iubitului ei.

„Sunt de părere că e mai important cum se simt oamenii unul lângă celălalt. Să petreci timp împreună e mai important ca orice. La un moment dat mi s-a pus încontinuu această întrebare.

Până și părinții mei m-au întrebat când am de gând să mă mărit. Am întrebat-o pe mama: Îți dorești să mă vezi fericită sau îți dorești să mă vezi căsătorită? A fost ultima dată când mi-a pus această întrebare.

Poate că mămică da, mă văd. Căsătorită… nu știu, am trecut de vârsta de 20 de ani în care mi se părea căsătoria o chestie extraordinară. Mi se pare important ca doi oameni să se iubească și să fie împreună. Sper ca în rolul de mamă să fiu responsabilă și bună.”, notează cei de la ciao.ro.