Iulia Vântur nu se întoarce în India, la Salman Khan, după ce a petrecut Paștele în România. Ce se întâmplă

Iulia Vântur nu se întoarce în India, la Salman Khan, după ce a petrecut Paștele în România. Ce se întâmplă
Iulia Vântur nu se întoarce momentan în India.

Iulia Vântur a petrecut Paștele în România, iar acum se pare că nu se grăbește să se întoarcă în India. Celebra fostă prezentatoare de televiziune a mărturisit că nu se va mai întoarce momentan la Salman Khan care a rămas să o aștepte după vizita ei lungă acasă. ,,Ai grijă ce spui”, i-a spus Iulia Vântur lui Cătălin Măruță. Ce se întâmplă cu vedeta și ce mărturii neașteptate a oferit fanilor?

Iulia Vântur nu pleacă în India: vedeta a petrecut Paștele în România

Iulia Vântur s-a bucurat să petreacă sărbătorile pascale în jurul familiei. Aceasta a prelungit vizita în România și a rămas alături de cei dragi și de Paște.

Blondina a mărturisit recent în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță că a venit în România tocmai pentru a se bucura de tradițiile din Iași, dar nu va mai rămâne mult timp pe plaiurile natale.

Cu toate că părăsește din nou România, ea va ateriza în Statele Unite ale Americii, nu în India. Vedeta i-a mărturisit prezentatorului că mama ei este o mare fană a show-ului său, așa că trebuie să aibă grijă ce întrebări îi pune și cum vorbește pentru că e cu ochii pe el tot timpul.

Iulia Vântur: Am venit de Paște acasă. M-am chinuit trei zile să vin acasă, în Iași. Sunt cu părinții. Sper că ați avut toți un Paște minunat alături de cei dragi vouă.
Măruță: Îi salut și eu pe părinții tăi, ced că sunt cei mai fericiți pentru că a venit fata acasă.
Iulia Vântur: Da, normal. Mama mi-a transmis că te urmărește în fiecare zi. Să ai grijă ce spui.
Măruță: Se uită acum și nu mai pot să zic.

Adevărul despre viața din India

„Să-ți lași oamenii dragi și tot universul tău în care erai regină. Eu îmi făceam programul, eu luam deciziile pentru mine fără să afectez pe altcineva, mă refer la familia mea…

Acolo, dintr-o dată, în India, a trebuit să mă adaptez la o lume care nu era a mea, o lume în care nimeni nu mă știa, habar n-aveau cine e fata asta care a venit în India…și n-a fost ușor.

A fost o călătorie care m-a dus într-un loc în care-mi doream, dar nu credeam că pot să ajung. Cel puțin nu în felul în care am ajuns. Se întâmplă un lucru atunci când e momentul potrivit, nu mai devreme, nu mai târziu”, a povestit ea în urmă cu ceva timp.