Iulia Vântur, din nou împreună cu Salman Khan?! Ce se întâmplă între cei doi, chiar dacă vedeta e de 4 luni în România

Iulia Vântur, din nou împreună cu Salman Khan?! Ce se întâmplă între cei doi, chiar dacă vedeta e de 4 luni în România
Ce se întâmplă acum în relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan? Blondina se află în România de luni bune

Ce se întâmplă în relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan de când blondina se află din nou în România? Cum este povestea lor de dragoste la distanță? Fosta știristă se află în România deja de patru luni.

Detalii din relația de la distanță dintre Iulia Vântur și Salman Khan

Iulia Vântur se întoarce rar acasă, dar de obicei când o face stă o bună perioadă. Aceasta se află deja de patru luni acasă, un timp mai lung decât niciodată, lucru care ridică semne de întrebare cu privire la relația dintre ea și starul de la Bollywood. Fosta știristă continuă să dezmintă în timpul acesta zvonurile care arată că s-ar fi separat de actor.

Blondina a anunțat că urmează să revină în India chiar curând și că are un partener înțelegător, astfel că în tot acest timp nu au existat probleme în acest sens. Fosta prezentatoare de la ‘Dansez pentru Tine’ a mai precizat și că are motive întemeiate pentu care a petrecut atât de mult timp în țară.

„Fie ploaie, fie vânt, noi aici suntem! Da, mă întorc pentru că trebuie să mă întorc. Și pentru că am și treabă, intenționăm să filmăm la începutul lui august. El filmează deja. Am avut motive pentru care am fost aici și pentru care încă mai sunt aici. Și se înțelege, e înțelegător’, a precizat Iulia Vântur, despre partenerul ei, Salman Khan.

Conform mărturiilor acesteia făcute în platoul Teo Show, lucrurile stau perfect în viața sa. Actrița se bucură de o carieră impresionantă peste meleaguri, acum se distrează în atenția familiei, iar ulterior urmează să ajungă din nou în brațele bărbatului pe care îl iubește. 

„Nu știu de ce acei oameni de pe internet au postat asta”

De asemenea, celebra vedetă a spus că a avut mai multe proiecte de pus la punct în România, timp în care Salman Khan a fost implicat în câteva scandaluri uriașe. Concret, starul a fost acuzat într-un dosar de înșelăciune, alături de câțiva membri din familie, ulterior a fost surprins să se afle că ar avea soție și copii în Dubai.

„Oamenii știu foarte bine că asta este o prostie. Nu știu de ce acei oameni de pe internet au postat asta. Și nu știu despre cine e vorba. Frate, toată lumea știe. Nu sunt căsătorit. Nu am o soție.

Locuiesc într-un apartament din India, unde am stat în ultimii 9 ani. Nu voi răspunde acestei persoane. Întreaga Indie știe unde locuiesc. Această persoană chiar crede că voi da un răspuns respectuos? Frate, nu am soție”
Salman Khan (Sursa: zeenews.india)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI