04 iul. 2022 | 17:43

Iulia Vântur, despărțire șoc de Salman Khan. Cadoul de rămas-bun pe care îl face vedeta din România EXCLUSIV

Monden
Iulia Vântur, despărțire șoc de Salman Khan. Cadoul de rămas-bun pe care îl face vedeta din România EXCLUSIV
Iulia Vântur s-a despărțit de Salman Khan.

Iulia Vântur a ajuns să petreacă din ce în ce mai mult timp în România, ea lucrând în prezent cu fosta sa colegă de la Pro TV, Maria Apostol. Motivul nu este doar unul profesional, ci și unul personal, legat de faptul că vedeta și actorul indian s-au despărțit. Cu toate acestea, fosta prezentatoare tv și-a propus ca documentarul pe care l-a făcut despre viața starului indian să fie lansat cât mai repede.

Iulia Vântur s-a despărțit de Salman Khan

Iulia Vântur și Salman Khan s-au văzut din ce în ce mai rar în ultimele luni, timp în care fosta prezentatoare tv a fost plecată atât în America, precum și la Cannes și Londra. Dar cea mai mare parte a timpului a petrecut-o în România, iar motivul nu este doar unul profesional, ci și unul personal, legat de faptul că vedeta și actorul indian nu mai formează un cuplu.

„Iulia și Salman Khan s-au despărțit în urmă cu câteva luni, dar mai păstrează legătura pentru documentarul realizat de aceasta despre viața lui”, a mărturisit pentru playtech.ro o sursă din apropierea vedetei.

În discuții pentru un nou proiect tv

Mai mut, Iulia a venit în țară cu o mare parte din bagaje, iar în urmă cu doar câteva zile aceasta se afla din nou în România, fiind în discuții și pentru un nou proiect tv. În prezent, ea se află sub contract cu compania Telentivity, condusă de fosta sa colegă de la Pro TV, Maria Apostol.

„Da, din nou în România, pentru că-mi place să revin. Mai ales după pandemie, mi-am stabilit un target, să vin cât mai des, să petrec timp cât mai mult cu familia, cu prietenii în locurile acestea, în care am trăit. Am străbătut toată America, am avut un turneu în Statele Unite, am fost în nouă orașe importante, publicul ne-a primit cu multă dragoste.

Își doreau un concert live și și-au revărsat cred toată bucuria asupra noastră. Mi-a plăcut mult de tot. Apoi am fost la Cannes, la Londra”, a mărturisit aceasta pentru impact.ro.

Marea dorință a Iuliei Vântur

Potrivit apropiaților, Iulia nu intenționează să rupă însă legăturile cu țara natală a actorului. Aceasta va continua proiectul său muzical în limba hindi, pe care a învățat-o de-a lungul anilor petrecuți în India. În plus, ea are o mulțime de prieteni în India, iar una dintre marile sale dorințe este aceea ca documentarul la care a lucrat, despre viața starului indian să fie lansat cât mai repede.

Iulia a muncit chiar zi și noapte pentru acest proiect, extrem de drag ei, care conține nu mai puțin de 60 de interviuri cu personae care lau cunoscut pe Salman Khan, realizând, uneori, potrivit propriilor sale mărturisiri, făcute pentru impact.ro, și câte trei astfel de materiale pe zi.

Mesaj cu subînțeles

Relația dintre Iulia și actorul indian nu mai merge de luni bune, motiv pentru care cei doi au decis să ia o pauză. De altfel, recent, chiar vedeta autohtonă a postat pe pagina sa de socializare un mesaj cu subînțeles.

„Poate că nu mai e momentul să te gândești la iubire, ci să te gândești la tine. Poate că acesta este momentul în care ești provocat să fii propriul tău salvator. Să fii propriul tău loc sigur. Poate că în acest moment ți se reamintește că oamenii care au plecat nu au făcut decât să te conduc aici.

Iar aici ești în regulă cu tine, te reconstruiești, te adaptezi, te repair și îți recuperezi toate bucățile cu care i-ai lăsat să plece. Același tip ce iubire pe care ai oferit-o întotdeauna celorlalți. Aici nu-ți grăbești inima, nu depinzi de o altă ființă umană pentru a o repara. În schimb, aici faci asta de unul singur, te vindeci”, a scris Iulia Vântur, care-și va face, în curând, și debutul într-un film indian.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro