Iulia Vântur, atac subtil la adresa admiratoarelor lui Salman Khan. Ce a putut spune despre ele

Iulia Vântur, atac subtil la adresa admiratoarelor lui Salman Khan. Ce a putut spune despre ele
Iulia Vântur a dezvăluit cât de geloasă este pe admiratoarele lui Salman Khan

Celebra Iulia Vântur se află în România, pentru două săptămâni, perioadă în care vrea să îmbine utilul cu plăcutul. Să se ocupe de proiectele pe care le are aici, dar și să meargă la părinți, care o așteaptă cu brațele deschise la Iași. Viața vedetei din ultimii 10 ani se împarte între țara natală și India, unde trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu actorul Salman Khan. Prezentă la un eveniment în Capitală, șatena a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa.

Iulia Vântur a revenit în România și Salman Khan a rămas în India

Iulia Vântur s-a făcut remarcată în televiziune, în rolul de co-prezentatoare a uneia dintre cele mai longevive emisiuni, „Dansez pentru tine”, de la Pro TV. Până să plece tocmai în India, moldoveanca a prezentat Știrile Pro TV, dar și multe emisiuni în prime-time, primind numeroase premii pentru activitatea sa. Deși se bucură de un real succes în muzică, frumoasa vedetă a mărturisit că îi este dor de micul ecran. Mai mult, nu spune nu ca, la un moment dat, să revină în România pentru noi proiecte în televiune.

Agenda Iuliei Vântur este extrem de ocupată. A reușit să cucerească Bollywood-ul, dar și pe americani. După turneul în SUA, alături de mai mulți artiști indieni, precum Guru Randhawa și Kanika, Iulia Vântur a revenit pe plaiurile mioritice. De curând, șatena a participat la un eveniment monden îmbrăcată într-un sari, semn că se identifică tot mai mult cu țara în care s-a mutat în urmă cu un deceniu. Fiind mai tot timpul pe drumuri, când se mai vede cu partenerul ei de viață?

Detalii despre televiziune și iubire

De fiecare dată când se întoarce în România, fanii o asaltează cu întrebări despre revenirea pe micul ecran, răspuns pe care nu poate să-l dea deocamdată. Fosta moderatoarea TV recunoaște că îi lipsește foarte mult aparițiile la TV, dar nu reușește să-și organizeze programul astfel încât să împace muzica și televiziunea.

„Chiar mă ia dorul de micul ecran. Am mai avut propuneri să revin, doar că nu s-au sincronizat cumva și datele. Probabil că la un moment dat o să se întâmple și asta pentru că mi-ar plăcea să fac un proiect din nou în România, un proiect frumos, care să mi se potrivească. Jumătate din mine este aici, în România, jumătate acolo. Nu se pune problema să am proiecte doar în India”, a declarat Iulia Vântur, pentru Ego.ro.

Mesaj pentru admiratoarele iubitului faimos

Destul de aglomerată și implicată în tot felul de proiecte, vedeta abia mai are timp să stea cu Salman Khan. Atunci când există un moment de respiro, își iau câteva zile libere.

„Știi cum fac cu vacanțele? Mai fur așa câte o zi două, în locațiile unde merg cu treabă. Nu e chiar o vacanță, dar mă bucur și eu cum pot. Într-un fel, câteodată, și în România este vacanță pentru mine, pentru că mă mai relaxez, mai ies cu prietenii”, a spus Iulia.

Cu toate că nu mai este pentru nimeni un secret relația dintre ea și Salman Khan, Iulia Vântur este discretă cu privire la viața amoroasă. Vedeta a dezmințit zvonurile potrivit cărora ar fi geloasă pe admiratoarele iubitului ei, dar le-a atacat, spunând că pot să viseze în continuare: „E ok, pot spune în continuare că este iubitul lor imaginar. Eu cred că toată lumea poate să viseze la oricine”.