Sacrificiul Iuliei Vântur pentru Salman Khan. O face de mai bine de un an

Sacrificiul Iuliei Vântur pentru Salman Khan. O face de mai bine de un an
Sacrificiul Iuliei Vântur pentru Salman Khan. O face de mai bine de un an

Viața în India pare să îi priască Iuliei Vântur. Vedeta a declarat recent că este implicată până peste cap într-un proiect de suflet care gravitează în jurul iubitului său, Salman Khan.

Ce face Iulia Vântur în India. Vedeta a mărturisit care e proiectul la care lucrează de luni bune

Frumoasa blondă și-a dedicat tot timpul pentru interviurile care vor face parte din serialul-documentar din viața iubitului său indian.

”Am de terminat un proiect, un documentar serial, o poveste, portretul unui star văzut de toți cei din jur, iar starul este Salman Khan. Eu fac interviurile, e conceptul la care m-am gândit eu și pe care l-am pus în practică”, a declarat Iulia, în cadrul unui interviu.

Fosta prezentatoare TV a avut parte de o schimbare colosală în viața ei. A lăsat România pentru India și și-a schimbat total stilul de viață. Aceasta a început să joace în seriale și producții indiene alături de iubitul ei.

Își dorește sau nu Iulia Vântur să se întoarcă în România. Anunțul pe care vedeta l-a făcut

Iulia Vântur a declarat că marele proiect în care se vorbește despre viața lui Salman Khan e aproape de final, însă nu a venit cu o dată exactă pentru marea lansare.

”Am început filmările de anul trecut, apoi a trebuit să ne oprim, dar acum aproape l-am terminat, foarte puțin mai avem. Interviurile sunt cu toți oamenii importanți din jurul lui, care i-au marcat existența, care i-au schimbat viața. Cu interviul referitor și la părerea mea despre Salman, vedem cum vom face asta, nu pot da totul din casă”, a spus fosta prezentatoare TV

Aceasta a spus că își dorește să se întoarcă în România. Vedeta a menționat că acest lucru se va întâmpla dacă va trebui să muncească aici.

”Sunt deschisă spre proiecte care să mi se potrivească, să fie frumoase, să fie de amploare. Jobul nu contează unde e, atâta timp cât îți place ce faci. M-aș bucura să vin acasă, nu am de ce să nu-mi doresc lucrul ăsta”, a mai spus vedeta, pentru Impact.