Iulia Albu, primele detalii despre viitoarea nuntă. Unde vrea să se căsătorească

Iulia Albu, primele detalii despre viitoarea nuntă. Unde vrea să se căsătorească
Iulia Albu, primele detalii despre viitoarea nuntă

Se știe că de ceva timp, Iulia Albu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Mike, iubitul ei. Cei doi se înțeleg de minune, iar fashion designerul pare pregătită să ajungă iar în fața altarului.

Iulia Albu, primele detalii despre viitoarea nuntă

Iulia Albu este mereu discretă cu viața personală, însă a acceptat să facă câteva declarații despre relația sa de dragoste. Ea a dezvăluit faptul cî este pregătită să facă iar pasul cel mare. Dar a spus că nu ținea neapărat să aibă o nuntă clasică, dar vrea să se căsătoreacă în fața lui Dumnezeu.

„Nu țin neapărat să mă căsătoresc într-o biserică în sensul tradițional, dar vreau să mă căsătoresc în fața lui Dumnezeu.”, a spus Iulia Albu, la Antena Stars.

Cât despre relația cu actualul partener, pe nume Mike, Iulia Albu are numai cuvinte de laudă la adresa sa. Vedeta a spus că se simte înțeleasă și iubită și este de părere că a cunoscut bărbatul lângă care poate să stea toată viața.

„Suntem de foarte mult timp împreună și, cu siguranță, este omul lângă care mă văd pentru restul vieții mele. Am lângă mine un om care mă susține 100% și care știe să-mi spună și când greșesc și pe care-l ascult. Și care știe să mă și laude atunci când este cazul”, spunea Iulia Albu, în urmă cu ceva timp.

Cum s-au cunoscut Iulia Albu și iubitul ei

De menționat este că Iulia Albu și Mike s-au întâlnit în urmă cu ceva timp, prin intermediul unei prietene comune. Deși ea nu a avut o impresie bună despre el după prima întâlnire, crezându-l îngâmfat, actualul partener al Iuliei Albu a ştiut cum să o cucerească.

„A fost cel mai de succes blind date din istorie. Nu știam absolut nimic unul despre celălalt. El nu mai venise de foarte mult timp în România, nu știa cine sunt. Nu știa de găină … Iar eu nu știam nimic despre el. O prietenă comună ne-a făcut lipeala. Mi-a sus că ieșim la masă și la masă a apărut.

După prima întâlnire eu am spus că nu vreau să-l mai văd niciodată pe acest om. A fost așa un sentiment puternic de revoltă. Era foarte arogant. După o lună m-a sunat și mi-a spus să ne întâlnim și de atunci nu ne-am mai despărțit”, mai dezvăluia Iulia Albu în urmă cu ceva timp.

Iulia Albu a mai fost căsătorită cu designerul Mihai Albu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI