Mihai Albu o contrazice pe Iulia Albu. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt: i-a spus tot lui Cătălin Măruță

Mihai Albu o contrazice pe Iulia Albu. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt: i-a spus tot lui Cătălin Măruță
Mihai Albu o contrazice pe Iulia Albu

Mihai Albu a ținut să contrazică azi spusele fostei sale soții, Iulia Albu, care a spus că fiica sa, Mikaela, ar fi fost expusă la covid, la petrecerea pe care tatăl ei a organizat-o de ziua ei.

Mihai Albu o contrazice pe Iulia Albu

Mihai Albu a fost prezent azi în emisiunea lui Cătălin Măruță și a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale, diagnosticată cu coronavirus, dar și despre petrecere pe care el a organizat-o pentru fiica sa, însă spune că, de fapt, Iulia ar fi fost cea care i-ar fi invitat pe colegii fiicei ei la petrecerea dată de Mihai Albu.

”Mama este OK, a făcut o formă foarte ușoară de covid, este și vaccinată, are 93 de ani, m-am vaccinat și eu. Nu are nicio legatură boala mamei cu petrecerea fiicei. Au fost invitati 14 copii, invitati de fosta sotie, nu de mine, eu doar am organizat. Doar doi copii au fost invitati de mine, niște foști colegi de la școala de dinainte.

Nu știu ce se vrea a se demonstra, eu am organizat petrecerea, doar m-am asigurat și chiar a fost o condiție, prezentarea unui test covid al părinților care au adus copiii. A fost o petrecere în aer liber, nu de acolo s-a îmbolnăvit mama mea. A fost o fetiță invitată de Iulia, părinții ei se cunosc cu Iulia. După 5-6 zile, părinții au spus că fetita este bolnavă de covid, dar la petrecere era ok, cu test negativ. Petrecerea am organizat -o eu cu fonduri. La petrecere, am văzut că fetita nu are niciun simptom”, a spus Mihai Albu.

În tot acest timp, Iulia Albu îi trimitea mesaje lui Cătălin Măruță spunând că ea nu a invitat pe nimeni la petrecerea dată de Mihai Albu pentru fiica lor.

”Eu nu cunosc pe nimeni, atunci cine i-a invitat pe colegi? (…) Suntem bine, nu avem covid, doar fetița aceea are. După o saptămâna s-a infectat mama, dar nu are legatura cu petrecerea”, a ținut să mai spună Mihai Albu.

„S-a rupt ceva în mine”

Iulia Albu a declarat ieri că fiica sa a fost expusă la coronavirus și îl acuză pe Mihai Albu pentru petrecerea organizată.

„S-a rupt ceva în mine în momentul în care am aflat. Mi-a fugit efectiv pământul de sub picioare. În 2 si 3 octombrie fiica mea a fost, conform programului stabilit de instanță, în grija tatălui ei. După petrecerea care a avut loc în data de 2 octombrie la o terasă în aer liber, fostul meu soț a considerat de cuviință să continue, fără să ne informeze, petrecerea la dânsul acasă, împreună cu trei prietene ale Mikaelei. Aceasta deși știa clar că acest lucru este contrar voinței noastre, mai ales în situația incidenței de peste 8 la mie din acel moment.

Mai mult, dânsul a hotărât, cu de la sine putere si împotriva oricărei logici elementare, sa permită rămânerea peste noapte a uneia dintre fetițe. Fetița în cauză a fost diagnosticată miercuri ca fiind pozitivă, în contextul în care marți nu a fost la scoală, 5 octombrie fiind ziua mondială a Educației”, a spus Iulia Albu, pentru CANCAN.RO.

„Am dat eu toate telefoanele pe care fostul meu soț ar fi trebuit să le dea. Inclusiv pe grupul clasei, întrucât Mikaela mersese la școală pe datele de 6 si 7, cursurile fiind suspendate ulterior. Acestea sunt lucruri de bun simț, elementare, pe care ORICE părinte responsabil trebuie să le facă.

În contextul în care două persoane care au petrecut o zi și o noapte într-un spațiu închis au început sa aibă simptome. Una fiind și diagnosticată, în a treia zi după eveniment, una, fosta mea soacră, nepărăsind niciodată domiciliul său. Aceasta nu se poate deplasa singură. Deci ar fi fost imposibil ca Mikaela să nu fi fost expusă virusului. (…), a mai spus Iulia Albu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI