Iulia Albu, complet naturală. Cum arată, de fapt, fără pic de machiaj

Iulia Albu, complet naturală. Cum arată, de fapt, fără pic de machiaj
Cum s-a pozat Iulia Albu. Fanii au fost surprinși

Iulia Albu este cunoscută pentru ținutele extravagante și accesoriile inedite, iar acum și-a surprins fanii cu o fotografie în care apare complet naturală! Cunoscutul critic de modă a renunțat la machiaj pentru a le dezvălui fanilor cum arată fără vreun retuș.

Iulia Albu, fără pic de machiaj. Cum arată vedeta

Iulia Albu s-a decis să le dezvăluie fanilor cum arată fără pic de machiaj. Vedeta le-a spus tuturor că a avut parte de câteva zile extrem de grele, așa că s-a decis să se pozeze și să posteze respectiva imagine în mediul virtual, fără a apela la filtre sau retușuri.

Bineînțeles, fotografia ei a avut un mare succes printre internauți. Majoritatea admiratorilor au bombardat-o cu diferite comentarii prin care o lăudau pentru curajul pe care l-a avut, dar și pentru faptul că arată extrem de bine fără machiaj, chiar dacă a trecut printr-o perioadă dificilă.

„Fără minciuni, fără filtre. #nofilter. După un weekend de coșmar, totul este acum bine.”, a scris Iulia Albu, pe Instagram.

Iulia Albu s-a confruntat cu probleme. Ce a pățit

Iulia Albu a traversat o perioadă dificilă în viața ei. Vedeta s-a enervat la culme după ce a aflat că fiica ei, Mikaela, a fost expusă la Covid-19 după ce fostul soț, Mihai Albu, i-a organizat ziua de naștere micuței. Criticul de modă a recunoscut că a tras o sperietură de zile mari.

„S-a rupt ceva în mine în momentul în care am aflat. Mi-a fugit efectiv pământul de sub picioare. În 2 si 3 octombrie fiica mea a fost, conform programului stabilit de instanță, în grija tatălui ei.

După petrecerea care a avut loc în data de 2 octombrie la o terasă în aer liber, fostul meu soț a considerat de cuviință să continue, fără să ne informeze, petrecerea la dânsul acasă, împreună cu trei prietene ale Mikaelei.”, a zis vedeta pentru Cancan.

Vedeta, enervată la culme. Ce a făcut Mihai Albu

De asemenea, Iulia Albu a susținut că Mihai Albu i-a organizat ziua fiicei sale fără acordul său. Vedeta a mărturisit că după ce a avut loc petrecerea, una dintre fetițele invitate a rămas peste noapte alături de Mikaela, iar apoi a fost diagnosticată cu Covid-19.

„Aceasta deși știa clar că acest lucru este contrar voinței noastre, mai ales în situația incidenței de peste 8 la mie din acel moment. Mai mult, dânsul a hotărât, de la sine putere si împotriva oricărei logici elementare, sa permită rămânerea peste noapte a uneia dintre fetițe.

Fetița în cauză a fost diagnosticată miercuri ca fiind pozitivă, în contextul în care marți nu a fost la scoală, 5 octombrie fiind ziua mondială a Educației.”, a adăugat ea.

„Nu este prima oară când ne confruntăm cu așa ceva”

Vedeta a mărturisit că fostul ei soț nu este la prima abatere, așa că a fost extrem de supărată și speriată în momentul în care a descoperit ce s-a întâmplat. Din fericire, fiica ei, Mikaela, nu s-a infectat cu virusul.

„Nu este prima oară când ne confruntăm cu așa ceva. Fostul meu soț este deja la a doua abatere din acest punct de vedere. În plus, domnul Albu m-a informat că urmează să vină să o ia pe Mikaela weekendul următor, conform hotărârii judecătorești.

Mama sa trebuie să stea în carantină 14 zile, nu șapte cum vrea dânsul Nu știm cine s-a infectat primul. Nici dacă atât mama domnului Albu, cât si fetița în cauză nu au luat virusul de la o a treia persoană.

Persoană care a fost în acel weekend în domiciliul fostului meu soț și nici nu contează. Subliniez că fostul meu soț nu a făcut teste rapide. A lăsat această sarcină părinților copiilor prezenți.

Eu i-am cerut acest lucru, precum și ca petrecerea Mikaelei să se desfășoare în aer liber. Nu știu, până în acest moment, dacă fostul meu soț este pozitiv sau nu. Dar, printr-o minune, Mikaela a ieșit negativă la testarea PCR.”, a ma zis vedeta.