Ce salariu are prima asistentă transgender din România. A lucrat cu Iulia Albu la Antena Stars EXCLUSIV

Ce salariu are prima asistentă transgender din România. A lucrat cu Iulia Albu la Antena Stars EXCLUSIV
Ce salariu are prima asistenta TV transgender din Romania

Andreea are 31 de ani, vine din Buzău și este pasionată de fashion și estetică, devenind prima asistentă transgender din România. Blondina are un salariu care i-a șocat pe telespectatori.

Prima asistentă transgender din România are 31 de ani și vine din Buzău

De când se știe s-a jucat cu păpușile, Andreea a fost pasionată de machiaj și modă. Când era copil se furișa să-i fure pantofii și rochițele mamei sale, pretinzând că este o mică prințesă. Andreea este de părere că s-a născut o fată într-un trup de băiat, lucru care a determinat-o în adolescență să devină transgender.

Deși drumul a fost anevoios, tânăra care acum are 31 de ani mărturisește că a fost susținută de tatăl ei, care a avut o reacție pozitivă atunci când Andreea le-a spus părinților ei la 19 ani că este transgender. Mama ei, pe de altă parte, a respins-o și i-a aruncat cuvinte grele, care au marcat-o pe tânără.

„La 4-5 ani luam trusa de farduri a mamei și mă machiam cu toate culorile. Nu cred că la 4-5 ani știi ce e aia sexualitate, ca să poți să alegi. Eu de când mă știu am spus că sunt fetiță și că mă cheamă Andreea.

Îi luam mamei pantofii cu toc, pe ascuns, pentru că nu îmi dădeau voie să mă joc așa, dar eu mă machiam, mă jucam cu păpușile, asta era ceva normal pentru mine.

Mă uitam la Cerbul de Aur și eram fascinată. Prezentatoarele aveau niște ținute superbe, de gală, pe care mi le amintesc și acum. Mă inspirau și începeam să cos și eu rochii asemănătoare păpușilor.

Bunica îmi dădea tot felul de cârpe și mă încuraja, spunea că o să devin creatoare de modă. Ce trebuie să înțeleagă oamenii este că eu sunt femeie, nu am ales să fiu femeie, așa m-am născut, doar că într-un corp nepotrivit.”, a declarat Andreea pentru Unica.

Câți bani primea prima asistentă transgender din România

Pasiunea pentru modă și machiaj a determinat-o să urmeze cursurile de make-up artist. Andreea este genul de femeie care nu trece neobservată pe stradă, fiind întotdeauna machiată, aranjată și îmbrăcată după ultimele tendințe.

Acum câteva luni, blondina a aplicat pentru un post de asistentă TV la emisiunea I.A cu stil a Iuliei Albu de pe Antena Stars, iar echipa de producție a fost atât de interesată de povestea ei de viață, încât i-au dedicat un întreg episod ei.

Conform surselor Playtech, Andreea ar fi primit un salariu de 2800 de lei în calitate de asistentă TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI