Iulia Albu o desființează pe Andreea Marin. Ireal ce a putut să spună: ‘Ca o țoapă’

Iulia Albu o desființează pe Andreea Marin. Ireal ce a putut să spună: ‘Ca o țoapă’
Iulia Albu o desfiinteaza pe Andreea Marin. Ireal ce a putut sa spună Ca o toapa

Iulia Albu a surprins publicul telespectator atunci când a apostrofat-o fără milă pe Andreea Marin. În cadrul ediției de sâmbătă, 30 aprilie, a emisiunii Poliția Modei de la Antena Stars, stilista i-a aruncat cuvinte grele Zânei Surprizelor. Ce s-a întâmplat, de fapt, și ce a provocat reacția fostei jurate de la Bravo, ai stil!

De ce a apostrofat-o Iulia Albu pe Andreea Marin

Iulia Albu este una dintre cele mai controversate și titrate vedete de televiziune din România. Fosta jurată de la Bravo, ai stil! are propria sa emisiune pe Antena Stars, numită Poliția Modei, acolo unde studiază și critică atent ținutele și stilul celebrităților din România.

Nici Andreea Marin nu a scăpat de observațiile frumoasei șatene. Iulia Albu a lansat cuvinte dure la adresa prezentatoarei TV , criticându-i încălțămintea.

Fosta soție a lui Mihai Albu a comentat imaginile apărute, recent, pe rețelele sociale, în care Andreea Marin apare în curtea casei sale, savurând un pahar de șampanie, îmbrăcată elegant și purtând pantofi cu toc.

„Asta cu tocuri la tine în curte mi se pare de o mie de ori mai rău decât să te duci cu tocuri cui la evenimente pe gazon. (…) Erai în papuci la tine în casă – pentru că ea pare genul care stă în papuci în casă – și ți-ai pus tocuri. (…) Care e stilul de viață?! Fii o doamnă care se încalță ca o țoapă?!”, a afirmat Iulia Albu, după vizonarea clipului video.

Denisa Filcea, critici la adresa lui Theo Rose

Flick și soția lui Denisa au fost invitați în platoul de la Poliția Modei, în cadrul ediției de sâmbătă, 30 aprilie.

Deși la Andreea Marin nu a avut nimic de comentat decât felul în care Zâna ține paharul de șampanie în mână, soția lui Flick și-a exprimat o nemulțumire față de Theo Rose. Denisa Filcea a criticat-o pe frumoasa artistă, acuzând-o că i-ar fi copiat o ținută.

„E o rochiță pe care eu am purtat-o prima și după aceea mai multe persoane au contactat designer-ul respectiv pentru a cere rochița. (…) Este o rochiță pe care eu mi-am luat-o de la o prietenă, care este din zona mea, din Bihor.

Dat fiind faptul că doar eu am purtat-o înainte, nu avea unde să o vadă altundeva.”, a declarat Denisa Filcea, imediat după ce a văzut imaginile în care solista purta rochia respectivă.