Ce a putut spune Iulia Albu despre Cheloo de la iUmor. Te va ului total, dar e adevărat!

Ce a putut spune Iulia Albu despre Cheloo de la iUmor. Te va ului total, dar e adevărat!
Fanii iUmor au fost surprinși. Ce a spus Iulia Albu despre Cheloo

Iulia Albu va putea fi văzută la masa juriului din emisiunea ,,iUmor”. Aceasta este noul invitat pentru ediția care va apărea în curând pe micile ecrane. Mulți dintre fanii show-ului de comedie așteaptă cu nerăbdare să vadă interacțiunea dintre criticul de modă și veteranii proiectului. Ce a spus blondina despre Cheloo? Fanii vedetelor au fost total uimiți de cele auzite. Nimeni nu se aștepta la așa ceva.

Ce a spus Iulia Albu despre Cheloo: nimeni nu se aștepta la asta

Noul sezon iUmor a venit cu o surpriză uriașă pentru telespectatori. Fiecare ediție are câte un invitat special care se va așeza alături de juriul deja cunoscut.

De data aceasta, Iulia Albu se va alătura colegilor Delia, Mihai Bendeac și Cheloo. Ediția va putea fi urmărită pe Antena 1, în cursul zilei de duminică, de la orele 20:00.

Show-ul de comedie continuă seria de provocări și se bucură de ultimele audiții. Celebrul critic de modă a acceptat provocarea și a fost prezentă în platoul Antena 1 pentru râsete și voie bună, dar și pentru un roast de calitate.

„Anul acesta facem 1 mai împreună. A fost o mare plăcere pentru mine să mă regăsesc în postura de jurat al acestei emisiuni. iUmor a fost o experiență picantă pentru mine, iar capitolul roast-uri a fost ceva de-a dreptul interesant.”, a spus Iulia.

,,Voi da din casă și voi spune că…”

Vedeta a dezvăluit că și-a făcut o părere despre colegii cu care a împărțit pentru câteva ore unele glume și povești. Fosta soție a lui Mihai Albu a mărturisit că deși toată lumea crede că Bendeac este cel mai amuzant de la masa juriului, laudele ar trebui să vină către Cheloo.

Iulia a subliniat că iubitul cântăreț se ocupă de voia bună de acolo și se face foarte plăcut de toată lumea. De asemenea, blondina a mai susținut că a fost o plăcere să lucreze cu Delia pentru că o adoră. Fanii emisiunii așteaptă cu sufletul la gură noua ediție în care vor vedea cum s-a descurcat de această dată Iulia ca jurat.

„Chiar dacă publicul crede că Mihai Bendeac este cel mai amuzant dintre jurați, voi da din casă și voi spune că sufletul petrecerii este Cheloo.

În ceea ce o privește pe Delia, este mereu o plăcere să lucrez cu ea pentru că o ador!”, a dezvăluit Iulia, care a primit cu drag rolul de cea de-a patra jurată a celei mai noi ediții iUmor.