Theo Rose, colaborarea anului în muzica din România. Cu cine a lansat piesa ‘Lumina’

Theo Rose, colaborarea anului în muzica din România. Cu cine a lansat piesa ‘Lumina’
Theo Rose, colaborarea anului în muzica din România

Theo Rose a marcat colaborarea anului în muzică, lansând piesa „Lumina”, care deja se bucură de mare succes în rândul ascultătorilor. Theo Rose este una dintre tinerele artiste extrem de talentate și apreciate, astfel că fiecare proiect muzical se bucură de atenția publicului. Iată cu ce artistă de succes din România a lansat noua piesă.

Theo Rose, colaborarea anului în muzica din România

Theo Rose și Elena Gheorghe au marcat o primă colaborare împreună, lansând prima piesă împreună, în limba română și aromână.

„”Lumina” este o piesă de suflet, prin intermediul căreia Theo Rose și Elena Gheorghe, ale căror voci, personalităţi şi energii se împletesc perfect, au vrut să transmită un mesaj puternic celor de acasă.

Melodia are în centru iubirea! Iubirea aceea puternică, profundă, care schimbă oamenii pentru totdeauna: ”Lumina” reprezintă iubirea pe care cu toţii o avem în suflete şi o dăruim persoanelor iubite. “Lumina” este iubirea fără de care nu putem trăi. Este o melodie armânească şi e compusă de Daniel Peanci, cu versuri adaptate în limba română de Theo, ca să fie pe înţelesul tuturor. E prima piesă armânească în care cânt în limba română, probabil și singura.”, a spus Elena Gheorghe, conform wowbiz.ro. 

Artistele vor putea fi văzute împreună pe scenă pe 24 mai, la Sala Palatului, acolo unde Elena Gheorghe urmează să susțină un concert live:

Artistele vor putea fi văzute împreună pe scenă pe 24 mai, la Sala Palatului, acolo unde Elena urmează să susțină un concert live. Nu numai melodia în sine a captat atenția iubitorilor de muzică, ci și videoclipul piesei, ale cărei protagoniste au fost chiar artistele. Cele două cântărețe au purtat ținute colorate, cu petale, lucrate manual, de designerii Nicoleta Negură și Codrina Apostol.

Elena Gheorghe și Theo Rose, împreună pe scenă la Sala Palatului

Elena Gheorghe și Theo Rose au mărturisit că și-au dorit ca piesa să fie una de succes.

„O adevărată plăcere să lucrez cu Theo Rose! Această minune de fată nu numai că are o voce superbă ce transmite atâta căldură, dar este şi un suflet tare bun, un om cu care am lucrat atât de uşor. Mai mult decât atât, ea este unul dintre invitaţii mei de la concertul de pe 24 mai, de la Sala Palatului, unde vă aşteptăm pe toţi să ne bucurăm de muzică live, de dans şi de multe alte surprize.”, a declarat Elena Gheorghe.

„Elena Gheorghe este una dintre vocile pe care le-am studiat când eram copil şi această invitaţie a însemnat foarte mult pentru mine. Am constatat, cântând această piesă împreună, că vocile ni se aseamănă şi se potrivesc foarte bine. Sunt sigură că oamenii vor fi încântaţi de colaborare şi îi aştept să ne audă performând şi live, împreună, pe 24 mai, la Sala Palatului. Abia aştept să vedem cum se simte.”, a mărturisit Theo Rose, conform sursei citate.

Urmăriți Playtech.ro și pe