Iulia Albu i-a dat replica lui Alex Velea după ce el a jignit-o grosolan: „Și asta nu se va schimba niciodată”

Iulia Albu i-a dat replica lui Alex Velea după ce el a jignit-o grosolan: „Și asta nu se va schimba niciodată”
Iulia Albu, replică pentru Alex Velea

Iulia Albu vine cu o replică după ce Alex Velea a jignit-o. Celebrul cântăreț a vorbit în cadrul unui podcast despre conflictul pe care l-a avut cu fosta soție a lui Mihai Albu în urmă cu câțiva ani. Artistul a povestit că a reacționat la nervi, ulterior și-a cerut iertare. Ce spune acum criticul de modă despre tot ce s-a întâmplat? ,,Eu stau cu capul sus în fata fiicei mele care trebuie să știe că trăiește într-o lume frumoasă în care un bărbat nu poate face declarații care reduc femeia la un obiect”, a subliniat blondina.

Iulia Albu, replică pentru Alex Velea: cum comentează scandalul?

Alex Velea a acceptat invitația lui Radu Țibulcă la podcast-ul său. Acesta a vorbit, printre altele, și despre conflictul pe care l-a avut în trecut cu Iulia Albu. Cântărețul a mărturisit că a acționat la nervi, ulterior i-a cerut iertare vedetei.

Totul ar fi început în urmă cu câțiva ani după ce criticul de modă l-a făcut pe solist ,,cocalar”, în stilul ei caracteristic. Bărbatul i-a adus o serie de jigniri după cele auzite, iar mai apoi și-a cerut scuze pentru că și-a dat seama că nu ar fi potrivit ca fiica Iuliei să citească replicile acelea nepotrivite la adresa mamei sale.

Mai mult decât atât, iubitul Antoniei a dezvăluit că a pregătit chiar și o melodie batjocoritoare pentru blondină, dar a decis să nu o mai lanseze.

,,Mie Iulia Albu mi-a zis că sunt cocalar. Mi-a dat 0 la purtare. M-am împăcat cu ea, că am jignit-o la un moment dat. Nu mai știu ce făcusem. Am zis niște prostii, am pus o poză, am făcut ceva rău… Mi-am cerut scuze după.

Am zis că poate citește fata ei ce am zis eu și deja aveam copii atunci. M-am gândit că nu am procedat bine și mi-am cerut scuze. Îi făcusem și o piesă. Era ceva rău! Nu am vrut să o mai scot și bine am făcut”, a povestit solistul în podcast.

,,Asta nu se va schimba niciodată”

Iulia Albu a făcut o postare pe pagina oficială de Facebook în care i-a lăsat un mesaj fiicei sale despre acest scandal. Vedeta a subliniat că nu ar fi trebuit ca artistul să-i ceară scuze doar pentru că are un copil, ci pentru faptul că nu a fost normal modul în care a procedat.

,,Nu, Alex Velea, nu te-am numit cocalar. Nu Alex Velea, nu pentru ca am un copil ar trebui sa îți ceri scuze. Da, Alex Velea, îți place sa bârfești și să vorbești urat despre oameni. Pentru că tu NU POȚI sta drept.

Și asta nu se va schimba niciodată, indiferent dacă ai sau nu copii.  O lume în care nu este Ok să comentezi fizicul unei persoane, o lume în care un bărbat NU POATE NICIODATA să UMILEASCĂ o femeie”, a mai scris aceasta.