Iulia Albu își dă iar în judecată soțul, din cauza Revelionului. Ce ar fi făcut Mihai Albu, de fapt

Iulia Albu își dă iar în judecată soțul, din cauza Revelionului. Ce ar fi făcut Mihai Albu, de fapt
Motivul incredibil pentru care Iulia Albu îşi dă din nou soţul în judecată. Ce s-a întâmplat de Revelion

După un scandal uriaş şi ameninţări cu pistolul chiar în Ajunul Crăciunului, Iulia Albu își dă iar în judecată soțul. De data asta din cauza Revelionului. Vedeta de la Pro TV a spus tuturor ce ar fi făcut Mihai Albu, de fapt, în noaptea dintre ani, în prezenţa fiicei lor, Mikaela.

Iulia Albu, din nou în război cu fostul soţ

Deşi au divorţat de 8 ani, se pare că cei doi foşti soţi nu vor să îngroape securea războiului. După tot felul de acuzaţii şi ameninţări cu pistolul, Iulia Albu a cerut, la finalul anului 2020 un ordin de protecție împotriva creatorului de modă. Acum, vedeta de la Pro TV își dă iar în judecată soțul, din cauza Revelionului. Ce ar fi făcut Mihai Albu, de fapt?!

Criticul de modă a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj în care explică tuturor ce s-a întâmplat în noaptea dintre ani, de faţă cu Mikaela, fata pe care cei doi o au împreună.

“Azi noapte am aflat că fiica mea a participat, aflându-se în perioada stabilită de instanța în grija tatălui ei, la un revelion organizat de un vecin al tatălui ei la care au participat în total 9 persoane. Într-un apartament de bloc. Nimeni nu a purtat masca.

Acești oameni au considerat că este în regulă să calce în picioare toate normele legale, punând în pericol atât propria sănătate cât şi a copiilor lor. Fostul meu soț a pus în pericol sănătatea fiicei mele în perioada dispusă de instanța ca fiind în grija lui. In mod conștient şi voluntar.

Astăzi voi fi în instanţă pentru a îmi apăra dreptul legal de a mă simți în siguranță. Asta după ce prima instanţă a decis că este normal să glumești pe un post tv cu acoperire naționala că ți-ai fi dorit să ai un pistol la întâlnirea cu mama copilului tău, viitorul ei soț şi în prezenţa Mikaelei”, a scris Iulia Albu.

Iulia Albu: “Da, îmi este frică de acest om”

Dezvăluirile incredibile au continuat. Iulia Albu a mai explicat că îi este teamă de cel care i-a fost soţ timp de 9 ani. De asemenea, a dorit să anunţe că, în urma celor povestite de fiica sa, cele două vor merge să se testeze pentru a vedea dacă sunt sau nu infectate cu noul coronavirus.

“Şi după multe alte poveşti urâte pe care ÎNCĂ mă încăpăţânez să nu le fac publice. Da! Îmi este FRICĂ de acest om pe care şi eu l-am văzut atâția ani cum îl vedeți şi voi, până în clipa în care s-a transformat într-un monstru. Şi știu foarte bine de ce a fost şi este capabil.

După aceea, fiica mea şi cu mine vom merge să ne testăm. Dumnezeu să ne ajute!”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI