De ce l-a dat Iulia Albu în judecată pe Mihai Albu. Detaliile din dosar au fost publicate

De ce l-a dat Iulia Albu în judecată pe Mihai Albu. Detaliile din dosar au fost publicate
Iulia Albu a cerut ordin de protectie impotriva lui Mihai Albu

S-a aflat de ce l-a dat Iulia Albu în judecată pe Mihai Albu. Detaliile din dosar au fost publicate. Cei doi au divorțat în 2012 și nici la 9 ani de la despărțire Iulia și Mihai Albu nu sunt în relații bune. De asemenea, cei doi au împreună o fetiță, pe Mikaela.

Iulia Albu a cerut ordin de protecție împotriva lui Mihai Albu după ce acesta a făcut amenințări cu pistolul

Iulia Albu l-a dat în judecată pe fostul soț, Mihai Albu, iar detaliile procesului au fost făcute publice. Cei doi nu au îngropat securea războiului nici la 9 ani de la divorț.

La finele lui 2020, Iulia Albu a cerut un ordin de protecție împotriva fostului soț, după ce acesta a declarat, la TV, că actualul partener al stilistei ar încerca să îi ia locul în viața fetiței lor.

Scandalul  avut loc înainte de Crăciun

Astfel, în ajunul Crăciunului, foștii soți Iulia și Mihai Albu au ajuns în fața magistraților. Iulia Albu s-ar fi simțit amenințată după o declarație făcută de Mihai Albu.

Individul mi-a spus că el este tatăl legal al copilului, în fața fetiței. Atunci, dacă aveam un pistol…”, au fost cuvintele care au declanșat acțiunea în justiție a Iuliei Albu.

Iulia Albu se simte amenințată de fostul soț

Astfel, în fața judecătorilor, Iulia Albu a susținut că se simte amenințată de fostul partener de viață, mai ales că, între ei se acumulase o tensiune din cauza conflictelor de care au tot avut parte.

Apărătorul pârâtei solicită admiterea cererii de chemare în judecată astfel cum a fost formulată, cerere care privește evenimentul din data de 04.11.2020, data când s-a realizat înregistrarea în cauză.

Iulia Albu, terifiată de declarația lui Mihai Albu

Din punctul său de vedere, o asemenea exprimare constituie o amenințare la integritatea persoanei, având în vedere și conflictele care au existat anterior, acumulându-se o tensiune între părți.

O exprimare de genul acesta, la televizor, în mass-media, conduce la o stare de temere care, din punctul său de vedere, trebuie înlăturată”, se arată într-un document, potrivit cancan.ro.

Mihai Albu i-a dat papucii Iuliei Albu

La rândul lui, Mihai Albu ar fi mărturisit instanței că s-a despărțit de fosta sa partenera sa de viață din cauza celebrei găini cu care Iulia Albu defila în urmă cu câțiva ani.

În plus, Mihai Albu a mai spus în fața instanței că el a fost cel care a solicitat divorțul, și nu creatoarea de modă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI