Iulia Albu, însărcinată cu al doilea copil? Fotografia care i-a uimit pe fani

Iulia Albu, însărcinată cu al doilea copil? Fotografia care i-a uimit pe fani
Iulia Albu, însarcinata cu al doilea copil

Face ea ce face și tot ajunge în atenția oamenilor. Controversata Iulia Albu și-a pus pe jar fanii cu o fotografie care i-a uimit pe toți internauții. Este fosta soție a lui Mihai Albu gravidă pentru a doua oară? Reacția admiratorilor spune totul.

Iulia Albu, însărcinată cu al doilea copil?

Iulia Albu nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Fosta soție a lui Mihai Albu este una dintre cele mai sonore voci din industria modei românești și una dintre cele mai excentrice vedete din showbiz. De-a lungul timpului, diva a fost mereu sub lupa mass-media, în special de când a divorțat de celebrul designer de pantofi. Recent, criticul de modă a reapărut în centrul atenție după ce a postat o fotografie controversată pe contul său de Instagram.

Frumoasa șatenă pozează pentru o ședință foto, îmbrăcată într-o rochie lungă, diafană și vaporoasă, care-i pune în valoare picioarele interminabile și zvelte. Cu toate acestea, fanii au observat un mic detaliu imortalizat în imaginea cu pricina: Iulia Albu apare însărcinată, ținându-și burtica. Au urmat reacții în lanț din partea urmăritorilor vedetei, care s-au grăbit să o felicite pe vedetă pentru al doilea copil.

Iulia Albu nu a dat niciun fel de explicație în descrierea pozei, așadar nu știm dacă așteaptă al doilea copil sau această fotografie este de pe vremea când excentricul critic de modă era însărcinată cu fiica ei Mikaela. Un lucru e cert, postura de graviduță o prinde de minune pe frumaosa șatenă.

„Felicitari !!❤️❤️/Wow felicitari/ Felicitari,Iulia❤️Sa fiti sanatosi!/ O diva se naste diva ❤️ frumoasa dintotdeauna. Felicitari💋💐/ Felicitări! Ești absolut superba! Sexy sexy”, sunt câteva dintre comentariile pe care fanii le-au postat în dreptul fotografiei Iuliei Albu de pe Instagram.

Ce fel de mamă este Iulia Albu

Faimosul critic vestimentar este foarte apropiată de Mikaela, fiica ei și a designerului Mihai Albu. Micuța prințesă are 11 ani și este la fel de frumoasă precum mama ei, cele două semănând ca două picături de apă. Acum ceva timp, vedeta a vorbit despre ce fel de părinte este pentru fata ei.

„Nu sunt cea mai bună mamă, cu siguranță. Din punctul meu de vedere, o mamă bună petrece foarte mult timp cu copiii ei. Eu nu sunt una dintre acele mame. Le respect enorm pe cele care decid să își crească astfel copiii, dar pur și simplu nu sunt eu acel gen de persoană.

Îi ofer fiicei mele tot ce își dorește, în măsura în care merită. Eu pentru ea sunt ce a fost mătușa mea pentru mine. Să vedem cum va evolua această relație și pe viitor. Problematic va fi când va face 14 ani.  Mikaela e un copil frumos și inteligent, care are parte de o educație pe care mulți copii cred că ar trebui să o aibă”, declara criticul de modă, acum ceva vreme.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI