Iulia Albu e furioasă. Ce a pățit în aeroport, înainte să decoleze

Iulia Albu e furioasă. Ce a pățit în aeroport, înainte să decoleze
Iulia Albu e furioasă. Ce a pățit în aeroport, înainte să decoleze

Iulia Albu este furioasă și nu-și mai poate conteni indignarea. Ce a pățit faimosul critic de modă în aeroport, cu puține minute înainte să decoleze. Fosta soție a designerului Mihai Albu și-a exprimat nemulțumirile pe Instagram. Ce a pățit Iulia Albu.

Ce a pățit Iulia Albu în aeroport

Ziua și nemulțumirea pentru Iulia Albu. Celebrul critic de modă și-a surprins fanii de la începutul dimineții afișându-se alături de partenerul său de viață, într-o fotografie de colecție. Deși ar fi trebuit să radieze de fericire, fiind în compania sufletului ei pereche, Iulia Albu a avut câteva motive de a fi nemulțumită.

Nu e o surpriză pentru nimeni faptul că Iulia Albu nu are niciun fel de reținere în a-și exprima părerile, fiind una dintre cele mai directe și vocale prezențe din showbizul românesc. Fosta soție a lui Mihai Albu a fost indignată de faptul că, în timp ce aștepta să se îmbarce pentru următoarea ei călătorie, a fost surprinsă de faptul că oamenii nu respectă regulile și măsurile de restricție pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus.

„În aeroport nu toate lumea poartă mască. Unii nu poartă deloc, alții peste gură, unii peste bărbie sau în mână. În difuzoare se aude o voce care avertizează că toate zonele aeroportului sunt supravegheate video și te îndeamnă să „semnalezi” orice comportament suspect.

Începe îmbarcarea de parcă s-ar da covrigi calzi. (…) Noi așteptăm aici cuminți. Ne îmbarcăm ultimii. Oricum nu ne plăceau covrigii. (…) Mă pregătesc psihic pentru zbor”, a scris Iulia Albu pe Instagram.

Iulia Albu, atac la adresa Antoniei

Faimoasa rubrică a Iuliei Albu este una dintre cele mai cunoscute din România, criticul de modă fiind recunoscut pentru felul în care critică ținutele celor mai cunoscute vedete din România. Nici Antonia nu a scăpat de sub radarul frumoasei stiliste.

Iulia Albu a comentat aparițiile controversate ale iubitei lui Alex Velea, despre care spune că trage foarte mult de lenjeria intimă în pozele pe care le afișează în mediul online.

„Antonia este specialistă în a trage de lenjerie. Ea tot timpul simte nevoia să ridice lucrurile mai mult decât este cazul, ca și acum. A recidivat în acest posing. Bine, acum este mai puțin prelucrată, arată mai aproape de proporțiile ei reale, ceea ce e un lucru foarte bun, încurajăm naturalețea în online. E mai decent decât ce face de obicei, ceea ce mă bucură într-un fel”, a declarat controversata Iulia Albu, acum ceva timp, într-o emisiune de televiziune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI