EXCLUSIV Iulia Albu i-a dat interzis fetei sale. Lui Mihai Albu nu-i vine să creadă unde s-a ajuns

EXCLUSIV Iulia Albu i-a dat interzis fetei sale. Lui Mihai Albu nu-i vine să creadă unde s-a ajuns
Ce i-a interzis Iulia Albu fiicei sale?

Celebrul designer Mihai Albu este topit după fiica lui, Mikaela, căreia i-a dedicat o colecție de încălțăminte sport, multe dintre materiale fiind alese chiar de superba puștoaică, în vârstă de 11 ani.

Apropiații foștilor soți susțin însă că, și la acest capitol, Mihai are probleme cu fosta soție, Iulia, pe motiv că ea consideră adidașii marca Mihai Albu ”prea grei și incomozi, pentru un copil”. Supărarea lui cea mare rămâne însă că nu-și poate vedea fiica la termenele fixate în instanță.

Scandalul continuă! Ce i-a interzis Iulia Albu fiicei sale?

Mihai Albu: ”Tot ce se întâmplă între noi se răsfrânge asupra copilului. Este un război al orgoliilor între noi doi, copilul nostru suferă cel mai mult”. Scandalul dintre Mihai Albu și Iulia Albu e departe de a se stinge, deși au divorțat în urmă cu 9 ani. Foștii soți nu ajung la o înțelegere privind programul de vizită al fiicei lor, Mihai fiind revoltat că Iulia nu respectă legea.

”Încă sper ca totul să intre în normal. Weekend-ul trecut mi-am văzut fetița, am făcut diverse activități, ne-am plimbat, ne-am jucat, a fost foarte frumos. Nu am nicio siguranță că o voi lua când trebuie. Asta din cauza că Iulia invocă tot felul de motive: ba că e pandemie, ba că fata nu mănâncă bine la mine, ba că îi dau mâncare cu E-uri. Este răutate pură. Tot ce se întâmplă între noi se răsfrânge asupra copilului. Este un război al orgoliilor între noi doi, copilul nostru suferă cel mai mult”, ne-a declarat, în exclusivitate, Mihai Albu.

Ce a spus fostul judet de la „Bravo, ai stil”?

  • Iulia ar fi spus că încălțămintea sport ”este prea incomodă și grea pentru un copil”

Apropiații foștilor soți Albu ne-au declarat că Iulia nu ar fi de acord ca fiica lor să poarte adidașii produși în fabrica de încălțăminte a lui Mihai Albu: ”Iulia nu o lasă pe Mikaela să încalțe aceste modele, pe care Mihai le-a gândit și le-a lucrat special pentru fetiță, deși micuța a ales culorile materialelor, pentru această linie de încălțăminte, care îi poartă numele. ”Mica”. Conform apropiaților foștilor soți, Iulia ar fi spus că încălțămintea sport ”este prea incomodă și prea grea pentru un copil”. Mihai păstrează însă câteva perechi de adidașii acasă, pe care Mikaela le poartă doar când ies împreună la plimbare”.

Contactat de reporterii impact.ro, Mihai Albu a confirmat zvonul, dar nu a dorit să mai ofere detalii suplimentare, pentru a nu inflama și mai mult relația, și așa delicată, cu Iulia Albu. Mihai este însă mulțumit sufletește că Mikaela i-a moștenit talentul artistic: ”Când vine la mine, ne uităm în catalogul cu materiale, ea alege culori pentru modelele de încălțăminte. Acum e încă micuță, îi plac culorile tari. Este interesată de fabrica de încălțăminte a familiei. Ei îi voi lăsa tot ce am, este fiica mea, ea îmi va duce numele mai departe”, ne-a mai spus, cu mândrie, Mihai Albu, în exclusivitate pentru impact.ro

Mihai Albu figurează în ”Guinness World Records”, cu cei mai înalți pantofi din lume, cu tocuri de 31 cm

Mihai Albu este un designer de încălțăminte de Cartea Recordurilor. Numele lui figurează în ”Guinness World Records”, la secțiunea ”Cei mai înalți pantofi din lume”, cu tocuri de 31 de cm, apoi și de 37 de cm, modele care au fost prezentate și la gala ”Summer Fashion Festival”, din 2010:

”Se poate merge cu ei, nu cazi, fotomodelul care i-a purtat pe podium a demonstrat că nu sunt incomozi!”. În articolul de prezentare în ”Guinness World Records”, pantofii realizați de Mihai Albu au fost comparați cu “o pereche de zgârie-nori”. Artistul a primit în dar un scaun în formă de pantof-gigant: ”Mi l-a dăruit o clientă. E din lemn, îmbrăcat în vinilin”, ne-a mai declarat Mihai Albu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI