Iulia Albu este însărcinată? Vedeta l-a uimit și pe Cătălin Măruță: ”Mikaela mi-a spus”

Iulia Albu este însărcinată? Vedeta l-a uimit și pe Cătălin Măruță: ”Mikaela mi-a spus”
Iulia Albu a vorbit despre sarcină în emisiunea lui Cătălin Măruță

Iulia Albu a ridicat suspiciuni cu privire la o posibilă sarcină după ce a publicat pe un cont de socializare o imagine cu ea gravidă. Criticul de modă a lămurit misterul astăzi, în emisiune lui Cătălin Măruță de la Pro TV. Fiica sa, Mikaela, ar fi fost în spatele acestei întâmplări.

Iulia Albu a făcut lumină în cazul sarcinii. Cătălin Măruță a rămas uimit

Iulia Albu a publicat pe contul de Instagram, în urmă cu două zile, o imagine cu ea dintr-o ședință foto, având burtică de gravidă. Creatorul de modă a stârnit multe reacții, împărțindu-și fanii în două tabere. Unii spuneau că imaginea este veche, de pe vremea când o purta în pântece pe fiica ei, Mikaela, acum în vârstă de 11 ani, iar alții că în viața ei s-a produs o schimbare. Ea este într-o relație cu un afacerist de mulți ani, prin urmare fanii se așteptau ca vedeta să vină cu vestea cea mare.

Astăzi, prezentă în cadrul emisiunii ”La Măruță”, a venit cu detalii privind acțiunea sa. Aceasta a declarat că imaginea este veche, de când era însărcinată cu Mikaela, și că a fost postată în urma unei discuții cu micuța. Fetița i-a cerut să îi arate imagini cu ea de când era gravidă, apoi i-a propus să pună una și pe Internet. Fără alte precizări în descriere, designerul a creat confuzie în rândul publicului.

„Nu sunt însărcinată. Am postat o fotografie cu mine de când eram însărcinată cu Mikaela. Ea mi-a spus că ar vrea să vadă o fotografie cu mine și Mikaela mi-a spus să o postez și pe Instagram. Când voi fi însărcinată, o să spun. Nu am făcut-o la derută, dar se întâmplă. Nu trebuie să dau explicații”, a declarat Iulia Albu la Pro TV. 

Designerul deține custodia fetiței 

Iulia Albu a adus-o pe lume pe Mikaela, copil pe care îl are împreună cu Mihai Albu, în anul 2009. Lucrurile în mariajul celor doi nu au mers așa cum au sperat și au decis să-și spună ”adio” pe când micuța avea doar 4 ani, în 2013. Ea a rămas în custodia mamei și are posibilitatea de a-și vedea tatăl în dățile hotărâte de autorități.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI