Leonard Miron ar putea reveni în televiziune. Vedeta TVR a rămas fără job, din cauza pandemiei

Pandemia de noul coronavirus nu ține cont de funcție, de rang, sau de alte criterii pe care noi, oamenii, ne place să le bifăm. Astfel că, în timp ce unii au fost nevoiți să își suspende activitatea, alții au rămas fără job. În ultima categorie se numără și prezentatorul de radio, Leonard Miron. Despre detalii legate de revenirea acestuia în televiziune, în cele ce urmează.

Leonard Miron ar putea reveni în televiziune

Din cauza pandemiei de COVID-19, Leonard Miron a rămas fără serviciul de director de croazieră, după ani de zile în căutarea job-ului potrivit. Astfel că, vedeta revine în televiziune, momentan cu o emisiune în online.

După ce a părăsit echipa TVR, bărbatul a plecat alături de iubitul său spaniol, Miguel, în Anglia, unde a fost steward la British Arways. Ulterior, acesta s-a angajat la o companie specializată în croaziere, unde a fost promovat la rangul de director.

Realizatorul şi prezentatorul TV și-a dat demisia de la TVR (cu toate că în urma evaluării a obținut o notă mare, 88,50 de puncte), deoarece, potrivit spuselor bărbatului, echipa îl cataloga drept un „homalău“. Acesta a povestit pe blogul său calvarul prin care a trecut din cauza faptului că este homosexual.

„De ce plec? Pentru că m-am săturat să mă justific de ceea ce fac în pat în faţa unei adunături de falşi juraţi cu paşapoarte europene, dar mentalitate de gulag. Ei da, şi ce dacă iubesc cu aceeaşi pasiune de mai bine de zece ani acelaşi bărbat? Nu pot schimba modelul unei vedete din TVR care-şi schimbă soţii la fel de des ca şi simpatiile politice, nu e genul meu… şi nici treaba mea. Fiecare cu ce-i al lui…“, nota bărbatul în 2013.

Emisiunea este difuzată de trei ori pe săptămână

Rămas fără job, Leonard și-a creat propria emisiune pe canalul său de Youtube, ce poartă denumirea „10:02“, și este difuzată în trei zile din săptămână.

Leonar Miron și Miguel, partenerul său de viață de aproximativ 21 de ani
Leonar Miron și Miguel, partenerul său de viață de aproximativ 21 de ani

În anunțul adresat prietenilor virtuali, vedeta a spus: „«10:2» Meet the Exceptional! In fiecare joi, vineri si sambata la 20.00 (CET) pe canalul YouTube LeonardMiron1969“.

În primele emisiuni postate, Leonard Miron a avut și invitați. Vorbim despre o colegă de la compania de croaziere, pe nume Paula Mitrache (fostă solistă a trupei Haiducii), și despre Irina Radu (fost președinte al TVR).

Bărbatul și-a improvizat un mic studio de televiziune în confortul căminului, iar în viitorul apropiat intenționează să susțină interviuri cu Roxana Ciuhulescu, Rareș Borlea sau Anca Sigartău.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI