Iubitul Elenei Udrea, mesaj emoționant de ziua fiicei sale. Fosta blondă de la Cotroceni, distrusă de durere în ziua în care Eva Maria împlinește 4 ani

Iubitul Elenei Udrea, mesaj emoționant de ziua fiicei sale. Fosta blondă de la Cotroceni, distrusă de durere în ziua în care Eva Maria împlinește 4 ani
Eva Maria, fiica Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov

Elena Udrea trăiește o adevărată dramă de cinci luni, de când legea o ține departe de fiica sa, Eva Maria. În urmă cu puțin timp, fosta blondă de la Cotroceni a transmis un mesaj extrem de dureros, prin care își exprimă indignarea de a nu i se permite să fie alături de fiica în ziua în care aceasta împlinește frumoasa vârstă de patru ani. De asemenea, Adrian Alexandrov a transmis un mesaj emoționant pentru fiica sa cu oacazia aniversării sale, o zi în care fiecare copil ar trebui să o petreacă alături de ambii părinți.

Drama Elenei Udrea de ziua fetiței sale

Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute. Fostul ministru se află la Penitenciarul Târgșor din luna iunie, suportând condițiile grele în care sunt ținuți deținuții. Pe lângă trauma acestei pedepse extrem de dureroase, Elena Udrea suferă cel mai tare pentru faptul că a fost despărțită de fiica sa, iar singura posibilitate de a o vedea este aceea în care micuța își vizitează mama la închisoare, cele două fiind despărțite de un geam de protecție.

Din cauza legilor actuale, Elena Udrea și-a manifestat în repetate rânduri indignarea față de justiția din România, care este total indiferentă atunci când vine vorba de sănătatea emoțională a copiilor ai căror părinți se află în spatele gratiilor. Din păcate, atât micuții, cât și părinții, sunt privați să aibă contact fizic cu persoanele dragi.

Astăzi este ziua de nașterea a Evei Maria, micuța împlinind frumoasa vârstă de 4 ani, o perioadă a inocenței, a vulnerabilității oricărui copil, o etapă a vieții în care are cea mai mare nevoie de prezența părinților, în special a mamei. Din acest motiv, Elena Udrea a încercat să mute munții din loc pentru ca legea din România să-i permită o zi în afara gratiilor, o zi petrecută acasă de ziua fiicei sale.

Declarațiile dureroase ale Elenei Udrea

Fosta protejată a lui Băsescu a apelat chiar și la judecătorii europeni pentru a ieși din închisoare. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil. Elena Udrea a condamnat în termeni extremi de duri această situație greu de dus pentru orice mamă și pentru orice copil.

Acum mă lupt să ii pot fi alături Evei la ziua în care împlinește patru ani fără să fie obligată să vină la pușcărie ca să fie cu mine. Cred că nicio mamă nu își dorește pentru copilul ei să își aniverseze 4 ani de viață la închisoare. Legea permite ieșirea din penitenciar a deținuților pentru a menține relația cu familia, dar și aici nu se face nicio diferență între o mamă care merge acasă la copiii ei și un bărbat fără copiii, care merge să bea o bere cu rudele sale eventual.

În plus, procedura de acordare a acestei permisiuni a fost complicată prin decizia conducerii ANP, devenind foarte greu de pus în practică. Trebuie ținut cont de nevoia copiilor de a avea mama alături cât mai mult timp posibil, la vârsta formării psihoemoționale a acestora mai ales. Acest aspect este important nu doar pentru pentru copil, pentru mamă, ci și pentru societate, pentru că, copii de azi sunt adulții de mâine”, a transmis printre altele fostul ministru.

Astăzi, tatăl fetiței Elenei Udrea a transmis, de asemenea, un mesaj emoționant prin care își felicită fiica de ziua sa. Acesta a vorbit în numele ambilor părinți, asigurând-o pe Eva Maria de toată dragostea pe care i-o poartă.

„De 4 ani ne umpli viaţa cu bucurie, zâmbete şi fericire, iar noi îţi oferim toată dragostea noastră. La mulţi ani, iubirea mea!”, a fost mesajul lui Adrian Alexandrov.