14 apr. 2022 | 21:40

Iubitul Elenei Udrea, apel disperat de ajutor. Pe cine speră să înduplece: „Vrem o judecată dreaptă”

Politică
Iubitul Elenei Udrea, apel disperat de ajutor. Pe cine speră să înduplece: „Vrem o judecată dreaptă”
Iubitul Elenei Udrea, apel disperat de ajutor

În timp ce Elena Udrea se află în Bulgaria, în spatele gratiilor, unde va rămâne până la data de 19 aprilie, atunci când instanța se va reuni din nou pentru a stabili dacă va fi extrădată în România ca să-și ispășească pedeapsa de șase ani cu executare în dosarul Gala Bute, iubitul ei, Adrian Alexandrov, face un apel disperat de ajutor.

Iubitul Elenei Udrea, apel disperat de ajutor

Elena Udrea a fost găsită vinovată în dosarul Gala Bute și condamnată la o pedeapsă de șase ani de închisoare cu executare. Elena Udrea se află în prezent în spatele gratiilor în Bulgaria, așteptând decizia magistraților în ce privește extrădarea sa în România. Iubitul ei consideră că decizia luată de autoritățile din România și de Înalta Curte de Casație și Justiție este una abuzivă, motiv pentru a făcut apel la Avocatul Poporului ca să soluționeze acest caz dificil.

Prin urmare, Adrian Alexandrov i-a transmis mesaj direct lui Renate Weber, prin intermediul paginii de Facebook. Renate Weber considera că decizia Înaltei Curte de Casație li Justiție a fost una abuzivă, iar Adrian Alexandrov a redistribuit mesajul scris de aceasta și i-a solicitat să se implica pentru ca Elena Udrea să aibă parte de o judecată corectă.

„Rog public Avocatul Poporului să intervină și să întreprindă măsurile necesare pentru a sesiza Curtea Constituțională cu privire la nelegalitatea condamnării unui cetățean român, a Elenei Udrea, în urmă interpretării abuzive a deciziei CJUE, așa cum domnia sa a precizat, și înlătura Constituția României.

Fac un apel la doamna Renate Weber să se implice în acest caz, și sunt convins că pentru Avocatul Poporului nu contează că este vorba despre cetățeanul Elena Udrea, sau alt cetățean român. V-ați consacrat că fiind o femeie curajoasă. Sunteți mama, luptați că o mama! Ne dorim o judecată dreaptă și corectă!”, a fost mesajul pe care l-a scris Adrian Alexandrov.

Ce probleme de sănătate ar avea Elena Udrea

De precizat este că Elena Udrea va rămâne în arest în Bulgaria până va avea loc extrădarea ei în România, acolo unde urmează să își ispășească pedeapsa. Elena Udrea este reprezentată de doi avocați, unul fiind român și unul bulgar.

După ce fostul ministru al Turismului a aflat că Înalta Curte de Casație și Justiție s-a pronunțat pentru pedeapsa cu închisoarea, pentru șase ani, ea a încercat să fugă din țară, însă polițiștii au găsit-o în Bulgaria. Acolo, Elena Udrea a fost reținută și plasată în închisoare. Ea a susținut, în repetate rânduri, că nu vrea să fie extrădată și a spus că se confruntă cu probleme de sănătate.

Avocații săi încearcă să obțină arestul la domiciliu și invocă, în fața instanței bulgare, probleme de sănătate pe care le are Elena Udrea. Potrivit avocaților ei, Elena Udrea suferă de osteoporoză, iar traiul din închisoare i-ar dăuna stării generale de sănătate.

Avocații Elenei Udrea încearcă să obțină arestul la domiciliu pentru fosta protejată a lui Traian Băsescu și invocă, în fața instanței din Bulgaria, problemele de sănătate pe care le are Elena. Conform apărătorilor Elenei Udrea, politicanul suferă de osteoporoză, iar traiul în închisoare i-ar dăuna foarte mult stării generale de sănătate, potrivit Antena 3.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Capital.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro