13 apr. 2022 | 13:49

Cum arată penitenciarul în care Elena Udrea se poate întoarce. Cu ce traume a rămas fostul ministru

Politică
Cum arată penitenciarul în care Elena Udrea se poate întoarce. Cu ce traume a rămas fostul ministru
Cum arată penitenciarul în care Elena Udrea se poate întoarce

Cum arată penitenciarul în care Elena Udrea se poate întoarce. Dacă judecătorii din Bulgaria vor decide să o extrădeze, Elena Udrea ar putea să ajungă iar la Penitenciarul de Femei Târgușor Nou, un loc care i-a produs traume. Amintim că Elena Udrea a fost găsită vinovată în dosarul Gala Bute și condamnată la 6 ani de închisoare cu executare, de către Înalta Curte de Casație și Justiție.

Cum arată penitenciarul în care Elena Udrea se poate întoarce

Elena Udrea a fost prinsă în Bulgaria, foarte aproape de granița cu Grecia. Ea a fost arestată de autoritățile bulgare și judecată la Sofia, acolo unde magistrații au decis să o extrădeze în România. Elena Udrea le-a cerut magistraților o măsură mai blândă, precum cea a arestului la domiciliu.

În cazul în care va reveni în țară pentru închisoare, ea va ajunge la Penitenciarul de Femei Târgușor Nou, unde a mai stat închisă în trecut și unde a trăit cele mai mari drame din viața sa.

Elena Udrea ar putea retrăi coșmarul din trecut, întrucât ar putea ajunge din nou la Penitenciarul de Femei Târgușor Nou. Joi, 14 aprilie, Elena Udrea va ajunge în fața iar în fața magistraților din Bulgaria, după ce a contestat decizia lor inițială, și anume, aceea de a fi readusă în România.

Elena Udrea le-a cerut judecătorilor o pedeapsă mai blândă, ba chiar a închiriat și un apartament în Bulgaria pentru o perioadă de 7 ani, ca să le demonstreze că dorește să își ispășească sentința și că nu dorește să fugă iar din țară.

Dacă magistrații decid extrădarea Elenei Udrea în România, ea ar putea fi închisă iar la Penitenciarul de Femei Târgușor Nou, unde a trăit cele mai mari traume din viața sa.

Ce a povestit Elena Udrea

Ea a povestit că erau insecte prin celule și pe holurile pentitenciarului, iar ceea ce a marcat-o cel mai tare era că nu avea ușă la toaletă.

„Eu am trecut relativ bine peste momentul acela pentru că eram în mijlocul unei bătălii, știam cu cine mă lupt, știam cine îmi sunt adversarii, știam de ce mi se întâmplă lucrul acesta și eram acolo într-o etapă pe care o duceam în lupta aceasta cu sistemul pe care deja îl devoalasem. Deci nu am fost neapărat traumatizată pentru că aveam o miză. Ce mi se întâmpla mie avea o miză.

Mie îmi e foarte frică de insecte. Faptul că era plin de gândaci acolo era mai traumatizant decât faptul că nu aveam ușă la toaletă și oricând se putea întâmpla deschide ușa de la cameră și să fii văzută la toaletă de cei care vizitau celulele.

Mai degrabă traumatizant a fost faptul că am fost arestată odată cu Dorin Cocoș, cu Alin Cocoș. Noi am început relația exact cu 18 ani înainte. Deci am serbat 18 ani de relație în același loc, în arestul central, fiind și eu acolo, și el acolo, și Alin Cocoș”, a povestit Elena Udrea în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 

Parteneri
În ce stare se află Florin Piersic, după ultima operație. Actorul și-a petrecut Paștele în spital, iar medicii au făcut noi declarații
Redactia.ro
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și Ion Pistol, doi dintre cei mai cunoscuți infractori din istoria României
Click.ro
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50 de ani, experții au aflat motivul
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Cea mai periculoasă melodie pentru șoferi. Riscul este foarte mare
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Se dă lege pentru românii din TRANSILVANIA. Noile măsuri vor deveni OBLIGATORII prin lege
Capital.ro
Românii au de așteptat mai bine de 40 de zile până vor primi pensia următoare! Când intră banii în luna iunie
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
DISPARE o categorie de PENSIE. Până CÂND poți depune ACTELE
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro