Iubitul Andreei Marin este băiat de casă. Ce face Adrian Brâncoveanu pentru iubita lui (exclusiv)

Iubitul Andreei Marin este băiat de casă. Ce face Adrian Brâncoveanu pentru iubita lui (exclusiv)
Iubitul Andreei Marin este băiat de casă.

De aproximativ patru ani, Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, fost consul al României în Libia și actual angajat al Ministerului Afacerilor Externe.

Iubitul Andreei Marin este băiat de casă

Recent, paparazzi Impact.ro l-au surprins pe Adrian Brâncoveanu într-o ipostază inedită, totul pentru a-i face pe plac Zânei.

Astfel, mereu la patru ace, cu greu ți-l poți închipui pe iubitul Andreei Marin supus la treburi casnice. Cu toate acestea, la fel de elegant îmbrăcat, purtând un costum bej, Adrian Brâncoveanu a fost văzut ieșind dintr-un supermarket cu un pachet de pâine neagră bio. Luând în considerare el locuiește de ceva timp în vila din Pipera a Andreei Marin, nu este exclus ca chiar ea să fie cea care l-a rugat pe bărbat să facă o oprire la cumpărături, în drum spre casă.

Andreea Marin a povestit și cum s-a îndrăgosti de Adrian Brâncoveanu. Cei doi s-au cunoscut la scurt timp după moartea tatălui prezentatoarei.

„Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin, despre relații

Andreea Marin a mai vorbit și despre problemele care, din punctul ei de vedere, pot să strice o relație. Ea a spuscă nu crede în suflete pereche, ci crede că fiecare om întâlnește persoane care îi oferă lecții de viață.

„De cele mai multe ori, egoul este cel care strică. Într-o relație de serviciu sau una de un alt tip, egoul nu e atât de puternic. Nu e totul atât de dramatic precum se întâmplă atunci când intervine și gelozia și sentimentul de apartenență – ”Omul acela e al meu și nu se poate să îl împart cu nimeni„. Există pericolul să-l îngrădești pe celălalt în a trăi viața pe care și-o dorește.

Nu trebuie să fie un efort viața cu un om ca să fie bine, ci trebuie pur și simplu să fie potrivire. Cu siguranță că fiecare dintre noi, când iubește sau când întâlnește pe cineva pe placul său, face tot ce poate să fie bine, să nu-l piardă pe celălalt. Vine din interiorul tău, nu trebuie să te forțezi să faci lucrurile astea”, a mai spus Andreea Marin.

ma ameninta deja, Daria face 22 de ani anul asta. A trecut foaarte repede timpul. Noi nu vrem sa ne facem o casa foarte mare. El este aerul meu (n.red.despre sotul ei), sunt prea batrana sa o mai iau de la capat. Nu-mi da motive de gelozie. El e gelos. Piesele de teatru sunt sold-out toate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI