Scandal în showbiz după o petrecere la care Andreea Marin și Oana Roman au participat. Ce se întâmplă

Scandal în showbiz după o petrecere la care Andreea Marin și Oana Roman au participat. Ce se întâmplă
Scandal în showbiz după o petrecere la care Andreea Marin și Oana Roman au participat

A fost scandal în showbiz după o petrecere la care au participat figuri cunoscute din lumea mondenă din România, precum Andreea Marin, Oana Roman sau Diana Bart.

Scandal în showbiz după o petrecere la care Andreea Marin și Oana Roman au participat

Astfel că petrecerea a fost organizată cu prilejul aniversării unui lanț de saloane de înfrumusețare din București, însă un detaliu de la petrecere a atras atenția în sens negativ, generând scandal. Care a fost detaliul cu pricina? Ei bine, faptul că o fată aproape goală a fost așezată pe o masă pe post de suport pentru platourile de sushi, din care vedetele sosite la eveniment aveau să se servească.

De precizat este că femeia-platou reprezintă o practică numită Nyotaimori și a fost des întâlnită la petrecerile considerate ”de fițe”. Această practică s-a născut în bordelurile japoneze, din anul 1700. Practica a fost interzisă însă în mai multe țări, inclusiv în țări din Asia, însă ea rămâne una foarte populară la chermezele mafioților niponi din Yakuza, a precizat Ana Maita, într-o postare pe Facebook. Postarea acesteia a fost însă distribuită și de actrița Oana Pellea, care s-a arătat scandalizată de gestul petrecut la petrecerea cu pricina.

”Cum să validezi așa ceva? Cum sa participi la eveniment, sa vezi asta și să nu iei atitudine? Mi se pare IREAL! Imoral, degradant, inimaginabil…”, a scris Oana Pellea.

De altfel, Oana Roman este o mare ”fană” a acestor saloane de înfrumusețare, promovând produsele lor pe rețelele de socializare. Mai miult decât atât, Oana Roman a fost prezentă la evenimentul cu fata aceea expusă pe masă chiar cu fiica ei.

Oana Roman se declară curtată de fostul soț

La câteva luni de când Oana Roman și Marius Elisei au divorțat, se pare că între ei lucrurile par a se îndrepta într-o direcție favorabilă, având în vedere că vedeta a spus că fostul soț a început să o „curteze”.

„Marius e galant, e romantic. Mă curtează. Îmi cumpără flori. Mi se pare că se poartă fix ca acum 8 ani, când ne-am cunoscut. Pe 15 iunie am fi împlinit 7 ani de la căsătoria la biserică.

Pentru Isa e foarte bun lucrul ăsta. Ea a fost foarte fericită că ne-a avut pe amândoi. Ne-am văzut un pic mai des în ultima perioadă, mai ales că lucrăm și pentru site-ul cu haine din nou. Sunt încă în faza în care cumpănesc foarte bine lucrurile.

Nu știu ce să zic. Deocamdată, vedem. El pare într-o fază vizibil îmbunătățită. De o săptămână încoace pare că lucrurile s-au mai schimbat, dar eu vreau să cumpănesc foarte bine”, povestea, recent, Oana Roman.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI