Liviu Dragnea, cadouri din puşcărie pentru logodnica sa? Ce a primit Irina Tănase şi a vrut să arate tuturor

Liviu Dragnea, cadouri din puşcărie pentru logodnica sa? Ce a primit Irina Tănase şi a vrut să arate tuturor

Irina Tănase își ține la curent prietenii din mediul online cu diverse postări. Tânăra le arată adesea ce face, în absența lui Liviu Dragnea, iar de curând a împărtășit cu internuții o surpriză pe care i-a făcut-o chiar șeful PSD. Deși se află în spatele gratiilor, acesta este foarte atent față de iubita lui și face tot soiul de gesturi romantice.

Liviu Dragnea, cadouri din puşcărie pentru logodnica sa?

Liviu Dragnea, cadouri din puşcărie pentru logodnica sa Ce a primit Irina Tănase şi a vrut să arate tuturor
Liviu Dragnea i-a făcut un cadou neașteptat logodnicei sale, Irina Tănase, chiar din spatele gratiilor

Liviu Dragnea a făcut și în ultimele zile un astfel de gest, care să îl apropie și mai mult de partenera sa, Irina Tănase. Asta deoarece liderul PSD i-a trimis flori tinerei, iar toate pregătirile au fost făcute de acesta chiar din închisoare. Logodnica lui Dragnea a postat o fotografie pe contul său de Instagram, în care apare alături de un buchet de flori cât se poate de generos, notează wowbiz.ro.

Imaginea postată de logodnica lui Liviu Dragnea pe rețeaua socială a stârnit rapid reacții și din partea prietenilor viruali ai tinerei. Mulți au știut și că expeditorul repectivului aranjament floral, în nuanțe de toamnă, este nimeni altul decât politicianul. Ultima fotografie în care apare alături de Dragnea a fost postată de aceasta cu mai bine de 25 de săptămâni în urmă. Buchetul deosebit i-a fost făcut cadou chiar de către Liviu Dragnea. Faptul că se află la închisoare nu îl oprește absolut deloc să o răsfețe pe tânără cu trandafiri scumpi sau cu lalele.

Mai mult, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de către magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție, având de executat o pedeapsă de trei ani și jumătate de închisoare. Este vorba de dosarul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman, care i-a adus o condamnare. Irina Tănase îl vizitează pe politician destul de des, el fiind închis la Penitenciarul Rahova, din Capitală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI