Irina Tănase cere 2,1 milioane de dolari pentru un bebeluș. Iubita lui Liviu Dragnea face un apel disperat

Cum a apărut iubita lui Liviu Dragnea după interviu. Gestul ei i-a uimit pe toți. Nu au recunoscut-o

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, cere 2,1 milioane de dolari pentru bebeluș. Tânăra face un apel disperat, folosindu-se de atenția opiniei publice dată fiind relația pe care o are cu fostul lider PSD.

Irina Tănase cere 2,1 milioane de dolari pentru bebeluș

Irina Tănase a ajuns în atenția opiniei publice din postura de iubită a lui Liviu Dragnea. Ea a devenit rapid un personaj controversat. Acum, folosindu-se de postura în care se află, a decis să ajute. Tânăra s-a filmat pe contul de Instagram și a transmis un mesaj umanitar de strângere de fonduri pentru un bebeluș român care suferă de o boală genetică. Micuțul are nevoie de peste două milioane de dolari pentru vaccinul care îi salvează viața.

Irina a făcut și o legătură cu cazul copilului, amintindu-și că și ea a avut în copilărie o boală genetică. De asemenea, a făcut și precizări cu privire la filmulețul postat în mediul online. Iubita lui Dragnea a spus că nu îl cunoaște personal pe Robert, aflând de cazul lui de pe rețelele de socializare. Astfel, își asumă orice răutăți sau injurii pe care publicul i le adresează, în schimbul ajutorului pe care i l-ar putea oferi oamenii.

”Dacă după ce mă jigniți pe mine, îl ajutați pe Robert, eu sunt mulțumită”

„Eu am avut în copilărie o problemă de sănătate rară, de natură genetică și pot înțelege într-o oarecare măsură disperarea părinților. Salvarea lui Robert poate însemna renunțarea la o cafea pe care ne-o luăm în drum spre muncă, în fiecare zi. (…)

Apel umanitar al Irinei Tănase, iubita lui Liviu Dragnea

Irina Tănase, iubita fostului lider PSD Liviu Dragnea, s-a filmat pe contul de Instagram și a transmis un mesaj umanitar de strângere de fonduri pentru un bebeluș român care suferă de o boală genetică și care are nevoie de peste două milioane de dolari pentru vaccinul care îi salvează viața(sursa: instagram/Irina Tănase)

Publicată de stiripesurse.ro pe Joi, 12 decembrie 2019

Mi-am asumat orice rautati pe care ati dori sa mi le spuneti, sau orice jigniri pe care poate ati dori sa mi le adresati in urma acestei expuneri pe care o aleg astazi dar consider ca dupa ce ma jigniti pe mine, il ajutati pe Robert, eu sunt multumita. Pe mine nu ma afecteaza atat de tare, dar pentru el are o importanta foarte mare”, a spus Irina Tănase.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI