Iubita lui Dani Oțil a pățit-o. Cum a pierdut o sumă importantă de bani: a fost păcălită

Iubita lui Dani Oțil a pățit-o. Cum a pierdut o sumă importantă de bani: a fost păcălită
Iubita lui Dani Oțil, păcălită pe internet

Iubita lui Dani Oțil a făcut cunoștință cu fața întunecată a internetului! Blondina a fost păcălită ”la drumul mare”, după ce a plasat o comandă pentru niște produse pe care le-a văzut pe internet și care i-au plăcut. Surpriză de proporții însă!

Iubita lui Dani Oțil, păcălită pe internet

Gabriela Prisacariu este o împătimită a cumpărăturilor. Cum pandemia de coronavirus nu se dă dusă deloc blondina a dorit să facă cumpărături, dar să se și protejeze n același timp, așa că a făcut o comandă pe internet.

Iubita lui Dani Oțil a așteptat cu nerăbdare coletul, dar când acesta a sosit, a avut parte de o surpriză tare neplăcută. Hainele pe care le-a primit nu erau măsura ei. A trimis coletul înapoi, cu promisiunea că va primi altul cu hainele potrivite pentru ea. Frumoasa vedetă așteaptă însă de două săptămâni coletul. S-a supărat și a făcut totul public!

Iubita lui Dani Oțil, păcălită pe internet
Iubita lui Dani Oțil, păcălită pe internet

Gabriela Prisacariu așteaptă un colet care pare că nu mai vine

”Dacă până acum v-am făcut diverse recomandări de unde vă puteți cumpăra diverse hăinuțe, accesorii, astăzi vreau să vă fac o recomandare de unde să nu vă cumpărați nimic. Ideea este următoarea. Am văzut pe un site un set care mie mi-a plăcut foarte mult, l-am comandat, l-am plătit. Mi-a ajuns setul care, bineînțeles, nu era pe dimensiunile mele așa cum mi s-a promis. Le-am spus oamenilor și mi-au zis că-mi vor trimite altul”, a zis ea pe Instagram.

Blondina a spus că cei la care a plasat comanda o duc cu zăhărelul de mai bine de două săptămâni, iar mai nou nici nu îi mai răspund la mesaje. Vedeta se simte păcălită.

”A trecut o săptămână, coletul nu a ajuns. Din punctul lor de vedere, era o problemă cu curierul. A mai trecut încă o săptămână și de trei zile nu mi se mai răspunde la mesaje, surpriză! Ce este cu voi? De ce nu-mi dați un mesaj? Nu este vorba de o sumă foarte mare, repet”, a adăugat iubita lui Dani Oțil.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI