Ce talente nebănuite ascunde iubita lui Dani Oțil. Vedeta Antena 1 are cu ce să se mândrească

Ce talente nebănuite ascunde iubita lui Dani Oțil

S-a aflat recent ce talente nebănuite ascunde iubita lui Dani Oțil! Pe lângă faptul că este un fotomodel de succes, Gabriela Prisacariu pare că poate fi oricând antrenor personal sau poate chiar și gimnastă, deoarece are tot ce trebuie pentru asta: flexibilitate și un corp de invidiat.

Ce talente nebănuite ascunde iubita lui Dani Oțil

La fel ca și Dani Oțil, se pare că și Gabriela Prisacariu este pasionată de sport. Face multă sală, iar acest lucru se vede cu ochiul liber, deoarece tânăra arată într-un mod fabulos, iar fotografiile postate de ea pe rețelele de socializare strâng mii și mii de like-uri.

Ultima fotografie postată de Gabriela Prisacariu pe pagina sa de Instagram i-a lăsat cu gura căscată pe toți urmăritorii săi, care s-au îmgrămătit s-o felicite pentru felul în care arată, dar și pentru realizarea fotografiei respective, care nu a fost deloc ușor de făcut.

Ce talente nebănuite ascunde iubita lui Dani Oțil
Ce talente nebănuite ascunde iubita lui Dani Oțil

Fotografia perfectă care a lăsat cu gura căscată toți fanii

Gabriela Prisacariu a pozat în timp ce stătea pur ți simplu în mâini, rezemată de un perete de lemn. Pe lângă forța brațelor, care se vede cu ochiul liber, se mai vede însă și…lungimea picioarelor, demne de un adevărat fotomodel.

Mulți s-au întrebat cum a reușit Gabriela să facă acea mișcare, pe care o puteți vedea în Galeria Foto, dar și ce face pentru a arăta impecabil. Mai ales că în această perioadă de izolare, multe persoane declară că au cam luat în greutate, din lipsa mișcării, însă nu este și cazul logodnicei lui Oțil.

Dani Oțil și-a luat inima-n dinți și a făcut pasul cel mare: a cerut-o pe iubita sa în căsătorie, iar ea a acceptat. Este așteptată acum nunta celor doi, care însă se lasă așteptată, mai ales că nu vor să facă o nuntă cu 8 invitați, așa cum se procedează în timpul stării de urgență cauzată de pandemia de coronvirus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI