Iubita lui Alex Bodi, luată la mișto pe internet. Detaliul rușinos observat la ea

Iubita lui Alex Bodi arată diferit în realitate. Femeia a fost luată la miștor pe internet

Daria, iubita lui Alex Bodi, vrea să pară o femeie perfectă pe rețelele de socializare. Ea se afișează în mediul online cu un trup de invidiat, dar, conform criticilor aduse de internauți, această imagine e doar un miraj în care foarte mulți se pierd, femeia arătând în realitate complet diferit.

Daria, la trup mare, la cap mică și la mijloc subțirică numai pe internet

Dacă în pozele pe care le alege cu grijă pentru a le pune pe Instagram Daria arată ca scoasă din cutie, fără pic de celulită, în realitate, aceasta își surprinde fanii cu o apariție diferite. Ea are câteva kilograme în plus, pe care însă nu le arată și pe rețelele de socializare. Mai mult, implanturile fesiere s-au lăsat din cauza surprusului de grăsime acumulat. Internauții au observat că Daria își editează foarte mult pozele, pentru că, în realitate, fundul și picioarele ei arată altfel.

În plus, aceasta nu stă bine la capitolul vestimentație, căci de fiecare dată poartă colanți de fitness pe care îi accesorizează cu genți scumpe, geci din piele și un machiaj strident.

Recent, moldoveanca a fost surprinsă de fotoreporterii CanCan la mall, unde a făcut cumpărături și a scos niște bani. Daria așteaptă cu nerăbdare ca iubitul ei să fie eliberat din închisoare, numai că nu acțiunile ei din acest răstimp au scos-o în evidență, ci felul total diferit în care arată, față de cum se prezintă în mediul virtual.

„Cu ajutorul filtrelor și Photoshop-ului ai învățat să-ți schimbi aspectul pe Instagram, păcat că nu-ți poți pune un filtru pe trecutul tău, așa că filtrează cel puțin viitorul”, i-a transmis Daria Biancăi Drăgușanu, în urmă cu ceva timp.

Alex Bodi, interceptat într-un dosar de proxenetism 

„Din datele existente s-a stabilit, în esență că, la scurt timp după destructurarea unei grupări conduse de membru marcant al lumii interlope(grupare specializată în traficul de persoane și proxenetism), suspectul în cauză (unul dintre locotenenții persoanei mai sus menționate), în timp ce se afla deținut într-un penitenciar, în perioada 2008 – 2011, împreună cu alți trei deținuți au folosit rețelele sociale în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituția și, inducându-le în eroare, fie cu promisiunea unui viitor comun (metoda loverboy), fie cu identificarea unui loc de muncă avantajos, respectiv profitând de starea lor de vulnerabilitate (situație materială precară, naivitate, lipsă de educație – factori determinanți pentru respectivele tinere în alegerea practicării prostituției), le-au convins să se prostitueze în beneficiul lor…”, acuză procurorii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI