Ce a făcut noua iubită a lui Alex Bodi. Nu a interesat-o, chiar dacă afaceristul este după gratii

Daria Radionova si Alex Bodi

Noua iubită a lui Alex Bodi, Daria Radionova, nu pare prea afectată de ceea ce i se întâmplă acestuia. Moldoveanca a fost surprinsă la mall în timpul unei sesiuni de cumpărături, alături de un bărbat. Cei doi s-au deplasat la magazin la volanul unui bolid care îi aparține lui Alex Bodi, aflat în arest, cercetat într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism.

Cum a fost surprinsă Daria Radionova, noua iubită a lui Alex Bodi. Cumpărături alături de un alt bărbat, cu mașina iubitului  arestat

Daria Radionova a fost surprinsă în timp ce făcea cumpărături la mall, în București, în timp ce alex Bodi se află în arest, scrie cancan.ro. Moldoveanca a ieșit la cumpărături însoțită de un bărbat. Cei doi au făcut deplasarea la bordului unui bolid care îi aparține lui Alex Bodi.

În timp ce Alex Bodi, cunoscut până acum ca un afacerist din Mediaș, este implicat într-un mega-dosar de trafic de persoane și proxenetism, și se află în arest, iubita lui a fost surprinsă când săprgea banii în zona de nord a Capitalei, la Mall Băneasa.

Moldoveanca se plimbă cu mașina lui Alex Bodi

De când Alex Bodi a fost trimis la veci, moldoveanca a “sechestrat” Bentley-ul acestuia. Astfel, Daria Radionova și-a făcut o intrare ca la carte, în parcarea mall-ului, chiar la volanul mașinii lui Alex Bodi. Probabil pentru că nu este încă obișnuită cu Bucureștiul, frumoasa moldoveancă a avut și un ghid masculin, pentru a se descurca mai ușor.

Cei doi au descins la mall și din câte s-a văzut au avut o misiune destul de clară. Cei doi au schimbat niște valută în lei, după ce au studiat ofertele mai multor case de schimb, pentru a alege cel mai bun preț, după care s-au îndreptat glonț către un magazin de cosmetice.

Daria Radionova a plecat de la mall tot la volanul bolidului lui Alex Bodi

Au ieșit cu o sacoșică de produse și s-au îndreptat din nou către mașina de lux a lui Alex Bodi.

Deasemenea, Daria Radionova a postat, zilele trecute, pe rețeaua de socializare, un mesaj ce poate fi intepretat pe bună deptate ca un atac la adresa Biancăi Drăgușanu, fosta soție a lui Alex Bodi.

Daria Radionova, atac la Bianca Drăgușanu

Astfel, Daria Rdionova a distribuit o fotografie pe contul ei de Instagram la care a atașat un mesaj prin care se întreabă dacă Boris Johnson, premierul britanic, le-a dat cetățenilor o vacanță gratuită la Dubai.

”Am ratat partea în care Boris a oferit întregii țări o vacanță gratuită la Dubai? Pare că toată lumea e acolo în acest moment”, este mesajul postat de Daria Radionova pe Instagram. Gluma distribuită de Daria Radionova trezește însă anumite suspiciuni, în contextul în care Bianca Drăgușanu tocmai a fost de curând în Dubai.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI