Daria l-a dat de gol pe Alex Bodi. A publicat imagini care îl compromit și arată că a mințit

Daria l-a dat de gol pe Alex Bodi. A publicat imagini care îl compromit și arată că a mințit
Daria l-a dat de gol pe Alex Bodi

Alex Bodi a jonglat multă vreme între două femei, Daria și Bianca Drăgușanu. După ce a lăsat-o pe cea din urmă, schimbând un ”Lamborghini pe un Fiat, acesta din final fiind Daria”, după cum s-a lăudat diva preluând o informație spusă de un jurnalist despre situația lor și postând-o pe pagina sa, detaliile despre complicatul ménage à trois nu contenesc să  apară și să ne uimească. Ce făcea afaceristul în timp ce era oficial într-o relație cu Bianca?

Ménage à trois, dat de gol de amantă. Daria a publicat dovezile care-l arată pe Alex Bodi infidel în fața Biancăi Drăgușanu

Deși mai tot timpul Bodi afirma că nu are nicio amantă, chiar dacă s-a speculat excesiv că dă fuga la cineva de câte ori se desparte de Bianca, iată că lucrurile nu au stat precum a declarat acesta. Daria l-a dat de gol. În urmă cu o zi, actuala sa parteneră, rămasă singură în palatul din Pipera, a postat pe contul său de socializare o imagine din vară, dintr-o locație de lux pe care cu toții o cunosc, dar din postările Biancăi.

Așadar, dacă bărbatul a susținut mereu că nu are nicio legătură cu Daria, imaginile publicate de aceasta spun că, în timp ce era oficial într-o relație cu blondina, Bodi era și cu Daria. Mai clar, fotografiile postate de noua parteneră sunt făcute în același loc în care afaceristul mergea cu Bianca și unde o răsfăța după fiecare separare. Când diva rămânea acasă să se ocupe de afacerea sa cu haine, alte contracte, proiecte și copil, Bodi pleca la braț cu amanta în aceeași locație.

Acuzat de trafic de carne vie

Afaceristul a fost săltat de mascați în 11 noiembrie, din vila sa, suspectat într-un dosar stufos de trafic de carne vie și proxenetism. Acesta este acuzat că, împreună cu nașul său, Adrian Tâmplaru, un temut interlop din Sibiu, ar fi controlat o rețea de prostituție, care i-ar fi îmbogățit ca pe niște împărați. Fetele racolate ar fi fost umilite și bătute ca să practice peste hotare cea mai veche meserie din lume. Indivizii ar fi investit bani murdari în autoturisme de lux și vile somptuoase.

Conform comunicatului oficial al DIICOT, „s-a stabilit, în esenţă că, la scurt timp după destructurarea unei grupări conduse de membru marcant al lumii interlope(grupare specializată în traficul de persoane şi proxenetism), suspectul în cauză (unul dintre locotenenţii persoanei mai sus menţionate), în timp ce se afla deţinut într-un penitenciar, în perioada 2008 – 2011, împreună cu alţi trei deţinuţi au folosit reţelele sociale în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituţia şi, inducându-le în eroare, fie cu promisiunea unui viitor comun (metoda loverboy), fie cu identificarea unui loc de muncă avantajos, respectiv profitând de starea lor de vulnerabilitate (situaţie materială precară, naivitate, lipsă de educaţie – factori determinanţi pentru respectivele tinere în alegerea practicării prostituţiei), le-au convins să se prostitueze în beneficiul lor”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI