Irinel Columbeanu sigur se va supăra. Ce a postat Monica Gabor o să îl afecteze rău

Irinel Columbeanu sigur se va supăra. Ce a postat Monica Gabor o să îl afecteze rău
Irinel Coumbeanu si Monica Gabor nu mai formeaza de ani buni un cuplu

Irinel Columbeanu sigur se va supăra când va afla ce a postat Monica Gabor pe pagina ei socială. Asta o să îl afecteze rău de tot pe fostul milionar. Monica Gabor, în vârstă de 34 de ani, l-a lovit pe Irinel Columbeanu acolo unde-l doare cel mai tare. Fosta sa soție l-a atacat pe Irinel Columbeanu cu un mesaj care a stârnit vâlvă pe internet.

Monica Gabor, mesaj pentru Irinel Columbeanu pe pagina de socializare. Ce a postat vedeta?

Monica Wangsuo, fostă Gabor, nu mai ține cont de părerea celor apropiați și postează pe pagina socială proprie tot ce îi trece prin cap. Frumoasa brunetă nu ține cont că mesajele ei ar putea să rănească persoanele apropiate, cum ar fi fostul său soț, Irinel Columbeanu.

Fosta doamnă Columneanu a postat o poză alături de actualul său soț, omul de afaceri chinez Mr. Pink, în care spune că sunt „părinți mândri ai Irinei”. Mesajul vine în contextul în care fiica lui Irinel Columbeanu trăiește în America cu mama sa și afaceristul chinez, datorită lui Irinel Columbeanu, care a fost de acord să își lase fiica în America.

Irina Columbeanu este de 4 ani în America

Fosta lui Irinel Columbeanu s-a stabilit în SUA de mulți ani și s-a mutat cu actualul său soț și fiul acestuia, dintr-o altă căsnicie. Astfel, în urmă cu patru ani, Irina Columbeanu s-a mutat la ei, după ce tatăl său a fost de acord. Procesul a fost unul lung și a cauzat chiar o ceartă amplă.

„A fost un conflict, într-adevăr, înăuntrul meu, între a ceda cerințelor venite din partea lor, adică a lui Pink și a soției sale, la vremea aceea nu era încă soția lui, parcă, de a nu mă întoarce cu Irina și să o las să stea în continuare la ei. Îmi trebuia și mie un pic de timp pentru a gândi această perspectivă, le-am zis că nu pot da un răspuns pe loc, că e prea pripit. El s-a enervat, m-a acuzat de lipsă de responsabilitate față de Irina”, a spus Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu a împlinit 65 de ani

Pe dea altă parte, Irinuca nu a uitat de tatăl său, iar zilele trecute, de ziua lui de naștere a ținut să îl felicite pe acesta.

„Mă bucură faptul că a ajuns cartea scrisă de mine la ele, în America, chiar de ziua mea! Cred că ăsta a fost cel mai important cadou pentru mine. Monica mi-a scris și ea la mulți ani, la fel și Irina. Mi-au transmis niște mesaje drăguțe cu emoticoane, care m-au amuzat foarte tare. Așa cum am spus, chiar dacă nu sunt aproape, eu țin legătura cu ele și totul este foarte bine. Bineînțeles că ar fi fost altceva, dacă erau alături de mine”, a declarat Irinel Columbeanu, potrivit click.ro.