Irinel Columbeanu și Monica Gabor sunt vizați de o decizie definitivă la tribunal. O răsturnare de situație a avut loc, ce anume s-a întâmplat. Se pare că cei doi foști soți au scăpat de anumite acuzații publice, iar acest lucru nu ar putea decât să îi bucure pe cei doi la început de an nou.
Astfel, specialistul în insolvență care i-a dat în judecată pe Monica Gabor și pe Irinel Columbeanu și care i-a acuzat că ar fi folosit banii societății în alte scopuri, s-a răzgândit. Prin urmare, cei doi foști soți au scăpat, de curând, de acuzațiile publice pe care expertul care îi chemase în fața judecătorilor, deoarece acesta a renunțat la plângerea depusă la Tribunalul București.
„Ia act de renunţarea la judecarea cererii având ca obiect obligaţie de a face formulată de către reclamanta CII NICOLAE ELENA GABRIELA împotriva pârâţilor GABOR (fostă COLUMBEANU) MONICA şi COLUMBEANU ADRIAN-IRINEL”, au decis magistrații, potrivit spynews.ro.
Cabinetul de insolvență solicitase tragerea la răspundere a administratorilor, pentru încălcarea prevederilor art. 169 din Legea 85/2014. Acel articol spunea că, la cererea administratorului judiciar sau a lichidatorului judiciar, judecătorul poate să dispună ca o parte sau toate datoriile firmei să fie suportate de membrii organelor de conducere din cadrul societății, dar și de orice alte persoane care au contribuit la insolvența debitorului, dacă se constată că au comis fapte precum:
De menționat este că în urmă cu mai bine de un an, firma Columbenilor și-a declarat falimentul, după ce Fiscul a acționat-o în judecată, ca să recupereze banii datorați.
„Dispune intrarea în faliment prin procedura simplificată a debitorului SC MONICA COLUMBEANU MEDIA SRL. Constată că debitorul este dizolvat anterior formulării cererii introductive. Dă dispoziţie tuturor băncilor la care debitorul are disponibil în conturi să nu dispună de acestea fără un ordin al judecătorului sindic sau al lichidatorului judiciar, obligaţia de înştiinţare a băncilor revenindu-i lichidatorului judiciar.
Dispune sigilarea bunurilor din averea debitorului, în sarcina lichidatorului judiciar. Eventualele disponibilităţi băneşti vor fi păstrate într-un cont special de depozit bancar”, au decis magistrații, în procesul respectiv.