10 ian. 2022 | 12:59

Irinel Columbeanu, cadou pentru Monica Gabor în America. Fosta soție a împlinit 34 de ani

Monden
Irinel Columbeanu, cadou pentru Monica Gabor în America. Fosta soție a împlinit 34 de ani

Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu, a împlinit luna aceasta 34 de ani. Celebrul om de afaceri nu s-a uitat la bani și i-a trimis un cadou în SUA. Bruneta și-a sărbătorit ziua de naștere în weekend, alături de toți cei dragi ai ei, ocazie cu care a primit multe mesaje emoționante pe rețelele sociale, precum și daruri. Ce i-a trimis din România Irinel Columbeanu, afli în rândurile de mai jos ale acestui articol.

Irinel Columbeanu, cadou pentru Monica

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a împlinit, pe 8 ianuarie, vârsta de 34 de ani. Monica Gabor a avut lângă ea, în Statele Unite, acolo unde e stabilită de mai mulți ani, toate persoanele apropiate ei. Fiica brunetei, Irina, și sora sa, Ramona, i-au transmis vedetei niște mesaje emoționante pe rețelele sociale.

La rândul său, celebrul om de afaceri, Irinel Columbeanu, i-a trimis un cadou special din România, semn că nu a uitat-o nici anul acesta. În SUA, Monica Gabor are o relație cu Mr. Pink, un cunoscut milionar.

În weekendul care tocmai a trecut, frumoasa brunetă și-a serbat ziua de naștere, prilej cu care a primit multe cadouri, care mai de care mai costisitoare. Cel care a surprins-o cel mai mult, însă, a fost cel din partea fostului soț, Columbeanu. Cadoul este unul cu o însemnătate aparte, constând într-un exemplar al cărții lansate la finalul anului trecut, în decembrie, de omul de afaceri.

Lucrarea lui Irinel Columbeanu, fost miliardar, ar putea reprezenta un dar și pentru fiica celor doi, Irina, care va împlini frumoasa vârsta de 15 ani pe 17 ianuarie.

Citește și: Irinel Columbeanu, revelion trist și amărât. Ce va face în timp ce Monica Gabor se distrează în Las Vegas

Fosta soție a împlinit 34 de ani

După cum menționam și mai sus, Monica Gabor a primit și multe mesaje emoționante de ziua ei, unul dintre acestea fiind de la sora ei, Ramona, care a încărcat pe rețelele sociale mai multe imagini cu cele două.

„Dragostea de soră este atât de specială, nimic și nimeni nu o poate înlocui vreodată pe sora mea. Avem întotdeauna grijă una de cealaltă, ne alinăm una pe cealaltă și pur și simplu rămânem una aproape de alta, la bine și la greu. Sunt atât de binecuvântată să te am ca soră și nu-i pot mulțumi suficient lui Dumnezeu pentru darul de a te avea în viața mea“, i-a transmis Ramona Gabor Monicăi, pe contul de Instagram.

Datoare nu a rămas nici fiica ei, Irina. Adolescenta i-a transmis un mesaj superb mamei sale, spunându-i cât de mult o admiră și o iubește.

„La mulți ani, Mami! Te iubesc cu toată ființa mea și îți doresc multe zile senine ca să ne bucurăm împreună de tot ce are viața mai frumos să ne ofere! Ești o mamă, soră, fiică, prietenă, femeie, și luptătoare minunată care mă inspiră în fiecare zi să mă îmbunătățesc. Te iubesc, și la mulți ani!“, este mesajul Irinei către mama ei, Monica.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Capital.ro
Circulaţia trenurilor în perioada Sărbătorilor de Paşte | Anunţul CFR Călători
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro