Irinel Columbeanu, propunere senzațională pentru Monica Gabor: „Am vorbit cu ea la miezul nopții” EXCLUSIV

Irinel Columbeanu, propunere senzațională pentru Monica Gabor: „Am vorbit cu ea la miezul nopții” EXCLUSIV
Irinel Columbeanu a sunat-o pe Monica Gabor în America

La mai bine de 10 ani de la divorț, Irinel Columbeanu și Monica Gabor au o relație foarte bună. Totul este  de dragul fiicei lor, stabilită în America alături de mama ei. Fostul afacerist a sunat-o la miezul nopții, de ziua ei, prilej cu care a invitat-o la lansarea volumului doi al cărții sale, eveniment care va avea loc în februarie.

Irinel Columbeanu are o propunere senzațională pentru Monica Gabor

După lansarea primului volum al cărții intitulat „Istoriile unui vehement – Ipocrația”, la care a muncit aproximativ un an de zile, Irinel Columbeanu se pregătește de cel de-al doilea. Personajul care va apărea în paginile cărții va fi nimeni altul decât fosta soție, Monica Gabor. După ce Romanița Iovan, prima sa iubită celebră, a fost prezentă la lansarea primului volum, Irinel își dorește ca și Moni, aflată în America, să poată veni în luna februarie, când va vedea tiparul următoarea sa carte.

Ce răspuns i-a dat Monica Gabor

Astfel că Irinel Columbeanu, care i-a și făcut un cadou Monicăi Gabor în America, i-a lansat personal invitația acesteia, chiar cu ocazia zilei de naștere a acesteia.

”E o diferență de 10 ore, așa că am vorbit cu ea la miezul nopții. Am vorbit de toate. I-am spus că mi-ar face plăcere dacă ar putea veni și ea și Irina la lansarea celui de-al doilea volum, care va fi în februarie anul acesta.

A zis că studiază varianta, să mai vadă, că mai e ceva timp. Irina o să aibă școala, la ea e mai dificil. Sunt un om discret, nu-mi place să întreb prea multe”, a mărturisit Irinel Columbedanu pentru Playtech.ro.

Întâlnire în secret, în urmă cu un an

Irinel ne-a mai dezvăluit că ultima oară s-a întâlnit cu Monica în urmă cu un an, în București.

„Vreau să vină la lansare, așa ar fi frumos. Nu vreau însă să-i fac probleme, eu am invitat-o. De acum un an nu a mai fost în țară. Anul trecut în februarie ne-am întâlnit, de aceea m-am și gândit că poate vine și anul ăsta. Atunci m-am văzut cu ea, nu și cu Irina. S-a dus la Bacău, și după ne-am întâlnit”, a adăugat fostul afacerist de la Izvorani.

Ce dedicație i-a făcut Monicăi Gabor

Atât Monica Gabor, precum și Irina, fiica sa, au primit în America primul volum lansat de Irinel Columbeanu. Acesta le-a trimis cartea cu dedicații personalizate.

„Monicăi, împreună cu cele mai curate și sincere gânduri ale mele. P.S. Cam pe la pagina 187 (poate 9) tu de-abia veneai pe lume”, i-a scris Irinel fostei soții, cu care s-a căsătorit pe când aceasta avea doar 18ani.

Irina, program strict în America

Recent, în urma discuției purtată cu fiica lui, după ce aceasta a primit cartea lansată de tatăl său, Irinel a fost impresionat să afle ce program strict are Irina în America.

„Are doar 40 de minute libere înainte de culcare, când poate citi cartea. M-a impresionat, are timpul măsurat, are atâtea de făcut și de învățat încât totul e pe minute”, ne-a mai spus acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI