Irinel Columbeanu și iubita tinerică, apariție surpriză în public. Detaliul neașteptat pe care l-au observat cei prezenți la eveniment

Relația lui Irinel Columbeanu cu Oana Cojocaru este una mult mai apropiată, de când cei doi s-au împăcat. Pentru a face acest lucru oficial, aceștia au participat la un eveniment și și-au făcut apariția în public. Ei au dorit să le arate tuturor cât de mult se iubesc, în prezent, iar cei prezenți au observat chiar un detaliu, legat de iubita tinerică a afaceristului.

Irinel Columbeanu și iubita tinerică, apariție surpriză în public

Irinel Columbeanu și iubita tinerică, apariție surpriză în public. Detaliul neașteptat pe care l-au observat cei prezenți la eveniment
Irinel și Oana și-au făcut un selfie la evenimentul la care au participat

Se pare că cei doi nu au putut să stea prea mult unul departe de celălalt, pentru că perioada în care se aflau într-o pauză s-a încheiat. Oana Cojocaru l-a însoțit pe Irinel Columbeanu, cu câteva zile în urmă, la un vernisaj, de la Muzeul de Artă. Mai mult, se pare că afaceristul din Izvorani e hotărât să o impresioneze peste măsură pe brunetă, pentru că s-au pozat împreună încontinuu, asemenea noilor îndrăgostiți.

La fel, după o vară pe care au petrecut-o departe unul de altul, se pare că aceștia s-au bucurat de împăcare și au sărbătorit și cu o vacanță împreună. Irinel Columbeanu a dus-o pe Oana în țările arabe, la Doha. Relația celor doi a debutat în anul 2018, dar au existat câteva despărțiri și împăcări. În plus, bruneta a plecat din vila din Izvorani a lui Irinel și a preferat să se mute într-un apartament cu chirie, la ultima despărțire.

Cum a cunoscut-o Irinel pe Oana?

”Eram la un Festival al Modei Europene, iar în acea seară, de 27 de aprilie, eu participam în calitate de spectator și am remarcat-o pe Oana, care defila pe scenă. Eu am reținut că avea o fustă albă, lungă, și privirea mea s-a oprit la fustă, după care am trecut mai sus, i-am reținut chipul. A doua zi am făcut o postare pe Facebook, intitulată «Moda și criptomonedele». Era un subiect controversat, iar la câteva zile am primit mai multe like-uri, printre care și de la o persoană pe nume Oana.

Eu de obicei nu mă uit, dar așa s-a întâmplat atunci. Când am intrat pe profilul ei, am recunoscut că este chiar persoană pe care o căutăm. Deși nu îmi stă în obicei, dar am considerat că este politicos să îi cer prietenia și după vreo două ore am văzut că a acceptat-o, i-am dat un mesaj pe messenger prin care i-am mulțumit, iar apoi am continuat discuția”, își amintea Irinel Columbeanu despre începuturile relației cu Oana, potrivit click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI