Monica Gabor și Ion Columbeanu, relație specială noră-scoru. S-a întâmplat în 2008, fără ca Irinel să știe

Monica Gabor și Ion Columbeanu, relație specială noră-scoru. S-a întâmplat în 2008, fără ca Irinel să știe
Ce relația au avut Monica Gabor șiIrinel Columbeanu?

Monica Gabor și Ion Columbeanu au avut o relație aparte. La o petrecere de familie i-a și dăruit un ceas din argint din colecția personală în semn de respect și mulțumire pentru sentimentele deosebite pe care le aveau. Ce nu știa Irinel Columbeanu despre relația noră-socru dintre Moni și tatăl său?

Monica Gabor și Ion Columbeanu, relație aparte

Ion Columbeanu s-a stins din viață pe 15 septembrie 2016, iar până atunci a apucat să se bucure de căsnicia fiului său cu Monica Gabor și de fructul iubirii dintre cei doi, Irinuca. Irinel Columbeanu a ținut foarte mult la relația dintre acesta cu părinții, astfel că a vrut ca și soția sa de pe atunci, Moni, să creioneze viața de familie pe care și-a propus-o afaceristul la începutul căsniciei.

Monica și Ion Columbeanu
Monica și Ion Columbeanu

Părinților lui Columbeanu le-a fost sugerată implicarea în mariajul fiului chiar de către el. Ion Columbeanu se pare că și-a adus cel mai mult aportul, învățând-o pe prea tânăra și fără experiență Moni cum să se comporte în societate ca soție de milionar. Socrul fostului model a învățat-o despre cele mai fine lucruri precum: case de modă, ceasuri de colecție, bijuterii aparte și pietre prețioase. De asemenea, Monica a primit lecții care o ajutau să asocieze preparatelor vinurile pe măsură și să mănânce gourmet.

Ion Columbeanu și Irinuca
Ion Columbeanu și Irinuca

Daruri fără număr pentru noră

Mai mult decât atât, socrul îi preda Monicăi neologisme din dicționar, trei pe zi, mai apoi ascultând-o ca la școală. În timpul mariajului cu afaceristul de la Izvorani, actuala iubită a lui Mr. Pink a fost foarte atașată de socri, cei din urmă dăruindu-i mereu cele mai frumoase lucruri. Din păcate, profesorul lui Moni s-a stins din viață în 2016, din cauza unor complicații la inimă, dar moldoveanca va ține mereu minte că de la acesta a învățat cum să se comporte cât mai elegant și prețios în societate și nu numai.

”A venit ambulanţa, au fost medici care l-au resuscitat, dar nu s-a mai putut face nimic pentru Ion Columbeanu. Vârsta înaintată, dar şi anumite afecţiuni pe care acesta le avea, i-au complicat starea din ultima perioadă”
Ion Cassian, directorului azilului unde a murit Ion Columbeanu (Sursa: click.ro)