Gestul neașteptat făcut de Monica Gabor, după ce Irinel Columbeanu și-a lansat cartea. Nu s-ar fi așteptat nimeni la asta după divorțul cu scandal

Gestul neașteptat făcut de Monica Gabor, după ce Irinel Columbeanu și-a lansat cartea. Nu s-ar fi așteptat nimeni la asta după divorțul cu scandal
Gestul Monicăi Gabor după lansarea de carte a lui Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu și-a lansat recent cartea din trilogia „Istoriile unui vehement – Ipocrația”. Cartea este despre viața lui personală, povestea de viață și alte detalii de care nimeni nu știa până să lanseze cartea.

Ce a făcut Monica Gabor după lansarea cărții

La lansarea cărții au fost prezente și Romanița Iovan și Briana Caragea, două dintre fostele iubite ale omului de afaceri. Acesta a fost susținut și de Monica Gabor, care acum locuiește în America. Irinel Columbeanu a precizat că în noua sa carte sunt scrise și detalii despre viața sa neștiute de public, dar și detalii despre femeile cu care și-a petrecut timpul de-a lungul vieții.

Monica Gabor este una dintre acestea. Cei doi au avut o relație serioasă de-a lungul anilor, iar recent, cu ocazia lansării cărții, a făcut o postare publică pe rețelele de socializare în care promovează cartea omului de afaceri. Cartea este în stoc limitat, așa că Monica i-a îndemnat pe cei care o urmăresc să o cumpere cât mai rapid. Monica Gabor și Irina i-au transmis un mesaj omului de afaceri. Cele două locuiesc acum în America.

„Irina mi-a transmis dragostea ei, iar Monica, faptul că îmi ține pumnii”, a spus fostul milionar pentru Fanatik în ziua lansării.

Relația lui Nuțu Cămătaru cu Monica Gabor

Nuțu Cămătaru a lansat și el o carte, „Dresor de lei și de fraieri”, în care a vorbit despre Monica Gabor și o presupusă relație cu aceasta. Codin Maticiuc a petrecut cinci ani în compania lui Nuțu Cămătaru înainte de lansarea cărții, vizitându-l și în închisoare.

”Mi-a adus-o Dinu Damaschin. (…) Era un lansator de rachete cunoscut și avusese grijă de asta. Când a venit cu ea la București, mi-a adus-o mie întâi. Ca să ne ocupăm amândoi de ea… Dar eu fix asta nu făceam. Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi”, povestește Nuțu Cămătaru despre Monica Gabor.

Auzind aceste afirmații, Irinel Columbeanu a reacționat. Omul de afaceri a precizat că știa de această „relație” dintre cei doi și că ar fi avut loc dinainte să se însoare cu Monica Gabor. De asemenea, Irinel a adăugat că va aborda acest subiect mai pe larg în cel de-al doilea volum al cărții.

”Știam povestea asta dinaintea nuntii, mi-o spusese Monica. Subiectul e tratat mai mult decât pe larg în volumul doi al cărții mele. Nu l-am cunoscut pe Nuțu și nici nu-mi place să intru în polemici cu altcineva”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Impact.