Irinel Columbeanu, marcat de ultimele cuvintele ale mamei sale. Mesajul sfâșietor lăsat pe patul de moarte

Irinel Columbeanu, marcat de ultimele cuvintele ale mamei sale. Mesajul sfâșietor lăsat pe patul de moarte
Irinel Columbeanu, marcat de ultimele cuvintele ale mamei sale

Irinel Columbeanu a trăit o viață ca în filme, până acum, motiv pentru care fostul afacerist a decis să-și scrie memoriile și toate aventurile vieții sale într-o trilogie de cărți. Deși cele două au fost deja publicate, a treia urmează să fie lansată la începutul lunii iunie 2022. Care au fost ultimele cuvinte ale mamei lui Irinel Columbeanu. Fostul milionar nu le poate uita.

Ce i-a spus mama lui Irinel Columbeanu afaceristului, înainte să moară

Pe 4 iunie, Irinel Columbeanu se pregătește să lanseze volumul Chintesența, cea de-a treia carte din trilogia „Istoriile unui vehement”. În acest volum, fostul milionar le pregătește multe surprize emoționante cititorilor săi.

Potrivit celor de la Wowbiz, ar exista un anumit pasaj în cartea lui Irinel Columbeanu în care fostul soț al Monicăi Gabor vorbește despre boala cumplită care i-a măcinat mama și felul în care femeia care i-a dat viață a fost internată în spital, în stare gravă.

„-Ili, am vrut să îți spunem ție rezultatul, după care te consulți eventual și cu cine crezi din familie și faci tu mai departe ce consideri că e bine. Rezultatul nu e bun, estimarea mea e că până la sfârșitul anului se curăță.”, ar scrie în pasajul exclusiv din volumul al treilea, „Chintesența”, scris de Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu a trecut prin momente extrem de dificile atunci, iar nici până-n ziua de astăzi nu a uitat ultimele cuvinte ale mamei sale. Bolnavă de cancer, mama fostului afacerist l-ar fi rugat să nu o supună chinurilor chimioterapiei.

„Vreau să te rog ceva, un singur lucru: să nu mă puneți să fac chimioterapie, nu vreau să sfârșesc cheală.”, i-a zis mama lui Irinel Columbeanu fiului său, înainte să moară.

„Se duse imediat la morga spitalului…”

Una dintre cele mai negre zile din viața lui Irinel Columbeanu a fost cea în care fostul milionar și-a înmormântat mama. Irinel a rememorat fiecare secundă a zilei în care și-a condus părintele pe ultimul drum.

„Se duse imediat la morga spitalului, unde fu contrariat să o vadă pe mama lui într-un coșciug așeza pe jos, dar probabil că așa era situația, nu era vina nimănui că așa se întâmplase și nici că pe drum trebuise să se oprească scurt la bancă în legătură cu prelungirea creditului.

Urmă încet cu mașina cu tatăl lui alături dricul până la capelă și rămase acolo de priveghi mult în noapte. Multă lume la înmormântare, unii pe care nu îi mai văzuse din copilărie”, povestește Irinel Columbeanu în cartea sa, conform sursei citate.