De ce Irinel Columbeanu a decis brusc să o lase pe Irina definitiv în America. Ce legătură a avut Mr. Pink. EXCLUSIV

De ce Irinel Columbeanu a decis brusc să o lase pe Irina definitiv în America. Ce legătură a avut Mr. Pink. EXCLUSIV
Motivul pentru care Irinel Columbeanu a decis să o lase pe Irinuca în SUA definitiv

De aproximativ patru ani, Irina, fiica lui Irinel și a Monicăi Gabor trăiește visul american alături de mama sa, asta după ce tatăl său s-a decis brusc, cu câteva zile înaintea revenirii copilei în România, că cel mai bine pentru ea ar fi să rămână în America. Inițial, cu aproximativ jumătate de an în umă, acesta avusese o discuție cu Mr. Pink, partenerul Monicăi, pe acest subiect, dar la acea vreme s-a lăsat greu de convins să renunțe la fiica sa.

Motivul pentru care Columbeanu a lăsat-o pe Irinuca definitiv în America

Înainte ca Irina să ajungă să locuiască alături de ea, în America, Monica Gabor a dus multă muncă de lămurire cu fostul său soț, Irinel Columbeanu, pentru ca acesta să-și dea acordul ca fiica lor să aibă șansa la un viitor mai bun peste Ocean.

În cele din urmă, fostul afacerist de la Izvorani s-a decis brusc, după ce inițial, cu jumătate de an înainte, fusese certat de Mr. Pink, iubitul milionar al Monicăi, chiar într-o parcare subterană, în mașina chinezului, care în zadar încercase să-l convingă să nu o mai ia pe Irina înapoi, în România.

,,În 2017, Pink m-a certat, că de ce nu sunt de acord ca Irina să stea la ei. Am lăsat-o pe ea să aleagă, mi-am ascultat vocea interioară. În vara lui 2018 urma să plece în America și atunci m-am hotărât pe loc să o las să rămână acolo”, a declarat Irinel Columbeanu în exclusivitate pentru impact.ro.

Pink l-a acuzat de lipsă de responsabilitate

Irinel Columbeanu descrie cu lux de amănunte, în volumul trei al cărții sale, „Chintesența”, care va avea lansarea oficială pe 4 iunie la Romexpo, în cadrul Bookfest și va fi scoasă însă la vânzare peste doar câteva zilei, mai precis pe 12 mai, discuția pe care a avut-o cu Mr. Pink referitor la Irina.

„Discutară mult, și despre i.Go.live și despre criptomonede, dar laitmotivul lui Pink era ce are Ili de gând cu viitorul Irinei, să o lase atunci în America cu ei să meargă la școală și să crească acolo. Nu îi venea nici să spună nu, nici să spună da.

Pur și simplu, evita să dea un răspuns tranșant, pentru că, sincer, nu era încă sigur cum și când ar fi fost mai bine pentru ea, până într-o seară când îl aduseră de la un restaurant japonez înapoi la apartament și mai stătură amândoi de vorbă în mașina lui Pink în parcarea subterană.

Monica era în spate și nu zicea nimic, iar Pink se enervă că nu putea scoate de la el nici da, nici nu și începu să-l certe. Că asta înseamnă lipsă de responsabilitate față de copil și încă și mai multe, spuse sau nespuse și mai mult doar subînțelese.

Nu le putea nici el răspunde, nici ei, nici lui, ceea ce exact simțea că se petrece în sufletul său, înainte să se clarifice, el cu el, așa că le spuse că pe 9 ianuarie el și Irina se vor întoarce amândoi în România și după aceea se va mai gândi la acest subiect.

,,Era mult prea serios”

Era mult prea serios pentru a fi judecat și hotărât sub presiunea timpului. După care ieși tăcut din Rolls, chemă liftul și urcă în apartament.

La plecare la aeroport, când așteptau îmbarcarea, i se păru că Irina era parcă un pic îmbufnată. De altfel, și el era frământat de acea discuție care, una peste alta, îi lăsase un gust până atunci necunoscut și cam amar.

De fapt, întregul subiect în sine continua să îl frământe, însă, odată ajunși în țară și luându-se cu treburile de zi cu zi, impresiile respective pieriră, și el cel puțin nu se mai gândi la asta (decât poate în subconștient)”, a scris Irinel în ultimul volum al cărții sale ce urmează a fi lansat în curând.

A plecat în vacanță peste Ocean și nu s-a mai întors

Despărțirea lui Iri de fiica sa a avut loc la începutul lunii iulie 2018, când acesta, însoțit de iubita sa, Oana, au condus-o la aeroport pentru a-și petrece o vacanță de două luni, până pe 2 septembrie, în America, împreună cu Monica. Fix cu câteva zile înainte ca Irina să revină în România, după ce aceasta a fost nevoită să se opereze la ochi, fostul afacerist a realizat că cel mai bine pentru fiica sa ar fi să rămână peste Ocean și i-a transmis Monicăi decizia sa.

„Ceea ce, dintr-odată, îl izbi fu conștientizarea diferenței între cele două lumi, cea de acolo, în America, a permanentei accelerări a căutării și aplicării noului în toate domeniile, și cea de aici, din România, unde niciun doctor n-ar fi operat-o cu un consimțământ parental transmis în acest fel din străinătate, unde dacă vrei să candidezi undeva, la orice alegeri, ca să fie oficial andorsate semnăturile susținătorilor tăi trebuie neapărat să fie prezentate acelea pe hârtie „în original“.

Eventual într-o căsuță de tabel și, dacă mai sunt unele și false (că doar se vând, i se oferiseră și lui acum 6 ani, cu prețul pe mia de semnături), „lăsați, mai vedem noi“, „totul se-aranjează“. Se duse în fosta cameră a tatălui său ca să se gândească bine și să se hotărască ce să facă, și după ce așteptă să se facă o oră rezonabilă de vorbit, de fapt de continuat discuția din ianuarie cu Pink de la Los Angeles, când îl certase în parcarea subterană, puse mâna pe telefon:

— Bună, Monica! Știi, pe lângă consimțământul trimis pe WhatsApp mai am unul, în legătură cu ce am dezbătut atunci, în ianuarie, cu Pink în parcare, pe care ți-l transmit acum verbal, prin telefon: e OK”, a mai povestit Irinel în cartea sa.

Cu ce se ocupă Irina peste Ocean

În prezent, Irina este fericită alături de mama sa, în America, iar Irinel este mândru de realizările fiicei sale, care învață foarte bine, se pregătește să-și ia permisul auto și, mai nou este și campioană la atletism.

„În ultimul timp se ocupă cu niște simulări de procese, pe care le dau, nu știu exact în ce constau. La ei, învățământul e diferit. Înainte își dorea să fie medic, acum vrea să devină avocat”, a mai spus Irinel Columbeanu pentru playtech.ro.

Acesta nu și-a mai văzut fiica dinaintea pandemiei, dat fiind faptul că programul acesteia din America este unul extrem de încărcat.