Ce a făcut Monica Gabor, când Irinel Columbeanu s-a întâlnit cu Mr. Pink. Reacție total neașteptată

Ce a făcut Monica Gabor, când Irinel Columbeanu s-a întâlnit cu Mr. Pink. Reacție total neașteptată
Ce a facut Monica Gabor, cand Irinel Columbeanu s-a intalnit cu Mr. Pink

După ce a locuit alături de părinții săi în vila lui Irinel de la Isvorani, Irina Columbeanu s-a mutat, recent, în Statele Unite ale Americii, acolo unde locuiește alături de mama ei, Monica Gabor. De ce s-au certat fostul milionar român și Mr. Pink, înainte ca fiica Monicăi Gabor să plece în SUA.

De ce s-au certat Irinel Columbeanu și Mr. Pink

Irinel Columbeanu nu și-a dat, inițial, acordul pentru ca Irinuca, fiica sa, să se stabilească pe meleagurile americane, alături de mama ei, Monica Gabor.

Acum câțiva ani, fostul milionar de la Isvorani și actualul partener al topmodelului s-au întâlnit pentru a discuta viitorul Irinei Columbeanu, iar discuția dintre cei doi s-a transformat într-o adevărată altercație.

Irinel Columbeanu a povestit totul în cartea sa, „Istoriile unui vehement: Chintesența”:

„Discutară mult, și despre i.Go.live și despre criptomonede, dar laitmotivul lui Pink era ce are Ili de gând cu viitorul Irinei, să o lase atunci în America cu ei să meargă la școală și să crească acolo.

Nu îi venea nici să spună nu, nici să spună da. Pur și simplu, evita să dea un răspuns tranșant, pentru că, sincer, nu era încă sigur cum și când ar fi fost mai bine pentru ea, până într-o seară când îl aduseră de la un restaurant japonez înapoi la apartament și mai stătură amândoi de vorbă în mașina lui Pink în parcarea subterană.

Monica era în spate și nu zicea nimic, iar Pink se enervă că nu putea scoate de la el nici da, nici nu și a început să-l certe. Că asta înseamnă lipsă de responsabilitate față de copil și încă și mai multe, spuse sau nespuse și mai mult doar subînțelese.

Nu le putea nici el răspunde, nici ei, nici lui, ceea ce exact simțea că se petrece în sufletul său, înainte să se clarifice, el cu el, așa că le spuse că pe 9 ianuarie el și Irina se vor întoarce amândoi în România și după aceea se va mai gândi la acest subiect.

Era mult prea serios pentru a fi judecat și hotărât sub presiunea timpului. După care ieși tăcut din Rolls, chemă liftul și urcă în apartament. La plecare la aeroport, când așteptau îmbarcarea, i se părut că Irina era parcă un pic îmbufnată.

De altfel, și el era frământat de acea discuție care, una peste alta, îi lăsase un gust până atunci necunoscut și cam amar.”, a scris Irinel Columbeanu în cel mai nou volum al cărții sale, potrivit redacției playtech-impact.ro.

Ce l-a convins pe Irinel Columbeanu să-și lase fiica să se mute în SUA

În vara lui 2018, fostul soț al Monicăi Gabor a luat decizia de a o lăsa pe fiica lui, Irina, să se mute în America, alături de mama ei. Irinel Columbeanu s-a răzgândit după ce a reflectat asupra posibilităților de dezvoltare mult mai mari pe care copila le-ar putea avea peste ocean.

„Ceea ce, dintr-odată, îl izbi fu conștientizarea diferenței între cele două lumi, cea de acolo, în America, a permanentei accelerări a căutării și aplicării noului în toate domeniile, și cea de aici, din România, unde niciun doctor n-ar fi operat-o cu un consimțământ parental transmis în acest fel din străinătate.

Aici, unde dacă vrei să candidezi undeva, la orice alegeri, ca să fie oficial andorsate semnăturile susținătorilor tăi trebuie neapărat să fie prezentate acelea pe hârtie „în original.

Eventual într-o căsuță de tabel și, dacă mai sunt unele și false (că doar se vând, i se oferiseră și lui acum 6 ani, cu prețul pe mia de semnături), „lăsați, mai vedem noi, „totul se-aranjează.

Se duse în fosta cameră a tatălui său ca să se gândească bine și să se hotărască ce să facă, și după ce așteptă să se facă o oră rezonabilă de vorbit, de fapt de continuat discuția din ianuarie cu Pink de la Los Angeles, când îl certase în parcarea subterană, puse mâna pe telefon:

— Bună, Monica! Știi, pe lângă consimțământul trimis pe WhatsApp mai am unul, în legătură cu ce am dezbătut atunci, în ianuarie, cu Pink în parcare, pe care ți-l transmit acum verbal, prin telefon: e OK”, sunt pasajele care se pot citi în cartea lui Irinel Columbeanu.

Monica Gabor a fost mulțumită de faptul că Irinel i-a dat OK-ul de care avea nevoie pentru a-și luat fiica în Statele Unite ale Americii, având custodie deplină. În prezent, Irinuca se pregătește să dea examenul pentru permisul auto și este campioană la atletism.