20 ian. 2020 | 13:03

Irina Rimes, probleme în vacanța alături de iubit. Ce a pățit antrenoarea de la Vocea României

Monden
Irina Rimes, probleme în vacanța alături de iubit. Ce a pățit antrenoarea de la Vocea României
Irina Rimes, probleme în vacanța alături de iubit

La finalul anului 2019, Irina Rimes a fost operată după ce a avut hemoragie internă. Crezând că problemele s-au terminat, acordul medicilor fiind dat, antrenoarea de la ”Vocea României” a decis să se relaxeze în Insula Chale, alături de iubitul său. Dintr-o postare de pe Instagram, cântăreața a împărtășit fanilor că necazurile nu s-au terminat.

Irina Rimes, probleme în vacanță alături de iubit

Solista a plecat în Insula Chale din sud-estul statului african Kenya, unde se bucură de apă, soare și nisip fin, alături de iubitul ei, pe care l-a dezvăluit publicului în perioada sărbătorilor de iarnă.

Interpreta a plecat în vacanță după ce, la finalul anului 2019, a ajuns de urgență la spital cu hemoragie internă și a fost operată. În data de 3 ianuarie, juratul de la ”Vocea României” a fost externat de la Spitalul Elias din Capitală. Ulterior, a transmis un mesaj, pe conturile sale de socializare, în care a mărturisit fanilor că anul 2019 a fost unul extrem de greu pentru ea.

Irina Rimes, probleme în vacanța alături de iubit. Ce a pățit antrenoarea de la Vocea României

Foto: Instagram Irina Rimes

„Astăzi am mai tras câteva dureri infernale, dar după ce mi-au sos tubul din burtă, m-am simțit ca nouă. Umflată la față, vânată pe sub ochi și pe la toate încheieturile, am intrat frumoasă de tot în 2020”, a notat artista.

Ghinion după ghinion

Nu a dat detalii despre diagnosticul pe care i l-au pus medicii, însă din postarea respectivă reiese că a avut probleme ginecologice. Cei doi medici de la Spitalul Elias care au avut grijă de vedetă sunt specialiști în ginecologie.

„Mulțumesc dr Alexandru Filipescu si dr Raluca Uzun de la Spitalul de Urgență ELIAS care m-au operat și m-au pus pe picioare”, a scris vedeta PRO TV.

Intrarea în noul an pare că i-a adus un alt tonus, așa că, după ce a primit acordul medicilor, a decis să plece în vacanță. Cu mulțumirile făcute, a plecat în Kenya, însă problemele nu s-au sfârșit. Artista a publicat pe contul său de Instagram o fotografie în descrierea căreia le-a spus admiratorilor virtuali că a stat atât de mult la plajă, încât s-a ales cu arsuri solare. „Vremurile alea bune când încă nu eram arși de soare…”, a scris cântăreața.  Nefiind atât de grav, vedeta poate răsufla ușurată și, mai mult, se poate bucura, cu unele excepții, de vacanță.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro