Irina Rimes, probleme în vacanța alături de iubit. Ce a pățit antrenoarea de la Vocea României

Irina Rimes, probleme în vacanța alături de iubit

La finalul anului 2019, Irina Rimes a fost operată după ce a avut hemoragie internă. Crezând că problemele s-au terminat, acordul medicilor fiind dat, antrenoarea de la ”Vocea României” a decis să se relaxeze în Insula Chale, alături de iubitul său. Dintr-o postare de pe Instagram, cântăreața a împărtășit fanilor că necazurile nu s-au terminat.

Irina Rimes, probleme în vacanță alături de iubit

Solista a plecat în Insula Chale din sud-estul statului african Kenya, unde se bucură de apă, soare și nisip fin, alături de iubitul ei, pe care l-a dezvăluit publicului în perioada sărbătorilor de iarnă.

Interpreta a plecat în vacanță după ce, la finalul anului 2019, a ajuns de urgență la spital cu hemoragie internă și a fost operată. În data de 3 ianuarie, juratul de la ”Vocea României” a fost externat de la Spitalul Elias din Capitală. Ulterior, a transmis un mesaj, pe conturile sale de socializare, în care a mărturisit fanilor că anul 2019 a fost unul extrem de greu pentru ea.

Irina Rimes, probleme în vacanța alături de iubit. Ce a pățit antrenoarea de la Vocea României
Foto: Instagram Irina Rimes

„Astăzi am mai tras câteva dureri infernale, dar după ce mi-au sos tubul din burtă, m-am simțit ca nouă. Umflată la față, vânată pe sub ochi și pe la toate încheieturile, am intrat frumoasă de tot în 2020”, a notat artista.

Ghinion după ghinion

Nu a dat detalii despre diagnosticul pe care i l-au pus medicii, însă din postarea respectivă reiese că a avut probleme ginecologice. Cei doi medici de la Spitalul Elias care au avut grijă de vedetă sunt specialiști în ginecologie.

„Mulțumesc dr Alexandru Filipescu si dr Raluca Uzun de la Spitalul de Urgență ELIAS care m-au operat și m-au pus pe picioare”, a scris vedeta PRO TV.

Intrarea în noul an pare că i-a adus un alt tonus, așa că, după ce a primit acordul medicilor, a decis să plece în vacanță. Cu mulțumirile făcute, a plecat în Kenya, însă problemele nu s-au sfârșit. Artista a publicat pe contul său de Instagram o fotografie în descrierea căreia le-a spus admiratorilor virtuali că a stat atât de mult la plajă, încât s-a ales cu arsuri solare. „Vremurile alea bune când încă nu eram arși de soare…”, a scris cântăreața.  Nefiind atât de grav, vedeta poate răsufla ușurată și, mai mult, se poate bucura, cu unele excepții, de vacanță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI