Irina Rimes, apariție de senzație în Finala Vocea României. Cum s-a îmbrăcat vedeta Pro TV

Irina Rimes, apariție de senzație în Finala Vocea României. Cum s-a îmbrăcat vedeta Pro TV
Irina Rimes, apariție de senzație în Finală. Cum s-a îmbrăcat antrenorul de la Vocea?

Marea Finală de al Vocea României i-a făcut nu numai pe concurenți să tremure de emoții, ci și pe jurați. Antrenorii se pregătesc deja de zile bune pentru momentul culminant. Pe lângă voce, contează și imaginea. În timp ce finaliștii sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile momentelor artistice, antrenorii stabilesc ultimele detalii cu make-up atiștii și designerii lor. Iată cât de spectaculoasă a fost Irina Rimes în ziua cea mare!

Irina Rimes, apariție de senzație la Vocea României

Azi, 20 decembrie, a venit vremea marelui moment. Vocea României își va găsi câștigătorul de anul acesta. Frumoasa cântăreță de peste Prut nu putea să scape niciun detaliu tocmai în ziua cea mai mare. Aceasta a preferat de-a lungul concursului ținute care să-i pună în valoare talia de viespe și care să îi alungească silueta. Fiind minionă, a ales întotdeauna să poarte tocuri foarte înalte și rochii destul de scurte.

„Am mare noroc să colaborez cu stiliști speciali și foarte talentați. De exemplu, îmi plac branduri precum Baden sau Laura Firefly, care m-a susținut încă de la început, când nu mă cunoștea nimeni. Sau Omra, sau Parlor, designeri talentați care au văzut în mine ceva diferit, ceva ce le-a plăcut. O am pe Olivia Stoica, fără de care nu m-aș descurca niciodată, pentru că eu, făcând muzică, nu am timp să fac shopping, să caut haine”
Irina Rimes

Care este piesa de rezistență din dulapul artistei?

Irina a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru elle.ro, că îi plac influențele Harajuku, dar și look-ul de Lolita urbană. De asemenea, a recunoscut că piesa vestimentară la care nu ar renunța niciodată și cu care nu ar da greș niciunde este o rochie de menajeră din latex negru cu borduri albe.

„Tuluri peste tuluri! Pentru mine, serile înseamnă de obicei concerte, așa că acestea sunt favoritele mele. Volumele rochiilor din tul și culorile lor puternice mă ajută să fiu vizibilă pe scenă. În restul timpului prefer modelele de rochii ușor austere, inspirate din uniformele școlare, cu guler alb“
Irina Rimes

Urmăriți Playtech.ro și pe