Irina Rimes a făcut anunțul după ce s-a afișat la Brașov cu iubitul ei. Reacția fanilor când au văzut fotografia

Irina Rimes a făcut anunțul după ce s-a afișat la Brașov cu iubitul ei. Reacția fanilor când au văzut fotografia

Irina Rimes a publicat o imagine sugestivă pe contul de socializare, după ce s-a afișat cu noul iubit în Brașov. Reacția fanilor când au vîzut fotografiile a fost de milioane!

Irina Rimes a făcut anunțul după ce s-a afișat la Brașov cu iubitul ei

Recent, Irina Rimes a făcut publică o imagine cu iubitul său pe conturile de socializare, însă, momentan nu a dorit să se afle identitatea celui alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Însă, de data aceasta, vedeta PRO TV și-a surprins fanii într-o altă ipostază, fotografiindu-se alături de câinele său. În descrierea imaginii aceasta a explicat: ”Faceți cunoștința cu iubitul meu ❤️”.

Imaginea publicată de Irina Rimes pe contul de Facebook se bucură de mii de aprecieri din partea fanilor și de zeci de comentarii: ”Atât de frumos, micuț și foarte pufos! Iar Irinuca este Absolut Adorabilă!”, i-au transmis internauții.

Irina Rimes și-a refăcut viața după un divorț dureros

În urmă cu doi ani, Irina Rimes a trecut printr-un divors dureros, care i-a lăsat vedetei răni adânci. Cu toate acestea, lucrurile par să fie din nou pe făgașul normal, dat fiind faptul că a publicat pe Instagram o imagine cu noul iubit, înfățișându-i îmbrățișați și sărutându-se chiar în fața bradului de la târgul de Crăciun din Brașov.

De menționat este faptul că, cântăreața s-a despărțit în urmă cu doi ani de Andi Bănică, cel care îi fusese soț vreme de doi ani. ”A fost o dragoste mare la acel moment și un om care m-a definit foarte mult”, a declarat Irina în urmă cu ceva timp.

De altfel, este de notorietate faptul că piesa celebră ”Nu știi tu să fii bărbat” a fost inspirată din povestea proprie, dedicându-i un album întreg lui Andi Bănică, din care reiese durerea pe care a trăit-o. În presa mondenă au apărut mai multe speculații vizavi de motivele divorțului lor, și anume, faptul că bărbatul ar fi înșelat-o pe artistă cu o altă femeie originară din Chișinău, pe care ar fi lăsat-o și gravidă.

Peste toate însă, Irina Rimes nu regretă povestea trăită, din care avea să învețe mult: ”A fost dragoste. A fost o dragoste frumoasă. Acum mă gândesc de două ori înainte să fac un pas… dar nici măcar, pentru că nu e ceva de care să-mi pară rău, ceva ce să regret. Sunt sigură că nici el nu regretă”, a precizat artista în urmă cu ceva timp!

Citește și:

Irina Rimes s-a afișat în public alături de iubitul ei. Cei doi, surprinși când se sărută, în Brașov