08 apr. 2024 | 16:43

Irina Loghin, în vervă, pe scenă, la 85 de ani! Constantin Enceanu o laudă: ”Are genă bună!”. Cât costă crema-minune cu care artista ține timpul în loc EXCLUSIV

EXCLUSIV
Irina Loghin, în vervă, pe scenă, la 85 de ani! Constantin Enceanu o laudă: ”Are genă bună!”. Cât costă crema-minune cu care artista ține timpul în loc EXCLUSIV

Irina Loghin și Constantin Enceanu au ridicat Sala Palatului în picioare, zilele trecute, la concertul aniversar al artistului. La vârsta de 85 de ani, celebra cântăreață de muzică populară este un munte de energie, un exemplu de cochetărie, iar din punct de vedere vocal a fost, ca de obicei, în formă maximă. În exclusivitate pentru Playtech Știri, Irina Loghin ne-a dezvăluit mici sale trucuri, ieftine și la îndemâna oricui, cu care ține timpul în loc. Iar Constantin Enceanu i-a admirat sincer frumusețea: ”Are genă bună!”.

Enceanu s-a serbat la Sala Palatului: ”A fost cel mai frumos concert”

Sala Palatului s-a umplut până la refuz, zilele trecute, la concertul aniversar al lui Constantin Enceanu. În cele patru ore de recitaluri, în care au cântat nume grele din muzica populară românească, artiștii au încântat publicul, care a dansat în picioare. Constantin Enceanu ne-a vorbit despre atmosfera de poveste:

”A fost cel mai  frumos spectacol de muzică populară, timp de patru ore cei 4.000 de spectatori veniți la Sala Palatului au cântat și au dansat un noi, a fost o atmosferă cum nu am mai trăit, a fost ceva magic.

Am avut invitați importanți, iar surpriza din concert, pentru spectatori, a fost Irina Loghin. Biletele s-au vândut în totalitate, muzica populară este îndrăgită de români”.

Citiți și: Irina Loghin, despre retragerea din muzică. Îndrăgita artistă nu îşi doreşte încă să părăsească scena: „Nu am nevoie de scandaluri”

Constantin Enceanu admiră frumusețea Irinei Loghin: ”Este secretul dânsei!”

Constantin Enceanu este un mare admirator al solistei Irina Loghin, care, deși a împlinit 85 de ani, știe să țină timpul în loc:

”Este frumoasă, nu știu dacă își face ceva tratamente, este secretul dânsei, însă orice ți-ai face și oricât te-ai plimba prin parc, contează gena. Și dânsa are o genă bună, moștenită din familie.

A avut mare succes, a fost aplaudată, a fascinat publicul cu prezența ei, cu piesele ei de muzică populară”, ne-a mai menționat Constantin Enceanu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

De altfel, artistul s-a și fotografiat, alături de Irina Loghin, care, fără falsă modestie, le dă clasă și altor soliste cu mult mai tinere, prin cochetărie, prin bun-gust.

Irina Loghin: ”Constantin Enceanu este foarte iubit”

Dar, și Irina Loghin ne-a vorbit tot la superlativ despre artistul Constantin Enceanu:

”A fost un spectacol nemaipomenit, am răspuns invitației lui, am fost surpriza din concert. Constantin Enceanu este foarte iubit de public, este un băiat extraordinar, am fost cu el și în turneu, în America, un om atât de amabil, cum rar mai vezi. M-am bucurat, alături de el, de atmosfera de la Sala Palatului, am trăit alături de el toate acele emoții”.

Secretul tenului impecabil al solistei: ”E ieftin!”

Solista Irina Loghin ne-a dezvăluit și micul ei truc, care o ajută să țină timpul în loc. Iată cum reușește să își păstreze tenul impecabil, la 85 de ani:

”Lumea crede că folosesc ceva cosmetice scumpe, de mii de lei, dar, nicidecum. Eu folosesc de ani de zile simpla cremă a noastră, românească, Apidermin.

Se găsește și în supermarketuri și la Plafar, este pe bază de polen, de miere, e un produs apicol, sănătos, naturist. Este o cutiuță mică, o poți lua și în geantă. Catifelează tenul, estompează ridurile, are proprietăți de hidratare”, mai spune celebra solistă, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Astfel de cremă românească are în compoziție lăptișor de matcă. Este considerat un tratament regal, deoarece este și hrana reginei albinelor, Mai conține ceară de albine, retinol A. Prețul este în jur de 13 lei, 30 de ml, depinde de unde o achiziționați.

Citiți și:

Cum a slăbit Irina Loghin 4 kg în doar 7 zile. Nici ei nu i-a venit să creadă: „M-am trezit dintr-o dată”

Irina Loghin adoră mișcarea în aer liber: ”Face bine!”. Cum se simte după operația de hernie de disc?

Irina Loghin este atentă la alimentație, dar recunoaște că adoră și plimbările în aer liber, indiferent de anotimp. Adesea, este văzută, la pas, prin Parcul Herăstrău:

”Da, ies adesea la plimbare, prin parc, mișcarea face foarte bine, este indicat să faci măcar 20 de minute pe zi, plus mici exerciții fizice, în casă”, ne-a mai spus cântăreața.

Celebra solistă de muzică populară susține că se simte foarte bine, la un an de la operația de hernie de disc:

”M-am operat anul trecut, dar nu am probleme, am respectat sfatul medicilor, m-am refăcut rapid, cu tratament și cu exerciții fizice specifice”, a mai menționat ea, pentru Playtech Știri.

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Legendele locurilor bântuite din Constanţa. Ce fenomene inexplicabile au avut loc la malul mării
Click.ro
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Rețeta pe care o adoră Ion Iliescu. Are un sos special
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Toți românii vor fi verificați. Ce documente trebuie să ai la tine din 31 martie
Capital.ro
Orașul în care se va deschide cel mai mare obiectiv industrial din România. Investiția se ridică la 1,4 miliarde de euro
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
PENSIILE vor fi DUBLATE. 150.000 de ROMÂNI vor BENEFICIA
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
CRBL, primul interviu după divorț. Alături de cine va petrece Paștele anul acesta: „Să nu exagerăm”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro