Cum a slăbit Irina Loghin 4 kg în doar 7 zile. Nici ei nu i-a venit să creadă: „M-am trezit dintr-o dată”

Cum a slăbit Irina Loghin 4 kg în doar 7 zile. Nici ei nu i-a venit să creadă: „M-am trezit dintr-o dată”
Cum a slăbit Irina Loghin 4 kg în doar 7 zile

Cum a slăbit Irina Loghin 4 kg în numai 7 zile. Nici ei nu i-a venit să creadă. Se știe faptul că artista are mare grijă de felul în care arată și se prezintă în fața spectatorilor. Irina Loghin, una dintre cele mai iubite artiste ale muzicii populare românești, a dezvăluit cum anume a reușit să slăbească rapid și fără să simtă senzația de foame.

Cum a slăbit Irina Loghin 4 kg în doar 7 zile

Irina Loghin a povestit cum a reușit să dea jos 4 kilograme în doar o săptămână.

„Nu e un sacrificiu să te poți menține sănătos. Nu e vorba de frumusețe, au trecut anii, s-au dus. Nici eu nu am crezut că pot ține așa o cură. Am fost recent la o clinică din Brașov, de detoxifiere. N-am crezut că o să pot rezista. Dar a început de dimineață cu sucuri așa de bine combinate că nu am avut niciun fel de senzație de foame.

Fix din oră în oră ni le dădea acolo. Am fost și cu colega mea, Daniela Condurache, a depășit și ea câteva kilograme. Ne miram seara cum poate să nu ne fie foame, ca acasă, seara ne apuca foamea.

A treia zi am început să ne obișnuim, am început să facem plimbări. Au trecut cele șapte zile. Important e cum mă simt, așa cum arăt. Este pentru sănătate. M-am trezit dintr-o dată cu patru kilograme lipsă după șapte zile”, a povestit Irina Loghin, la Antena Stars.

Artista în vârstă de 83 de ani pare că a descoperit elixirul tinereții. Aceasta are un ten perfect și este într-o forma fizică de invidiat.

„Am dat jos patru kilograme în șapte zile. Șapte zile am stat numai pe sucuri și am făcut saună. Nu am simțit că îmi este foame. După ce m-am întors de acolo, am ținut dieta pe care mi-au dat-o. Slăbesc în continuare și o să slăbesc până o să îmi convină mie”, a mai povestit cântăreața de muzică populară.

Irina Loghin nu consumă carne de peste patru decenii

De altfel, se știe faptul că Irina Loghin este vegetariană de peste patru decenii. Deși a tăiat carnea de pe listă, artista a învățat de unde să își ia proteinele necesare organismului.

„Se întâmpla prin 79 și mi-am zis, cine mai mănâncă carne de aici înainte, indiferent ce se întâmplă. De atunci am tăiat carnea de pe lista alimentelor și toate proteinele le iau din nucă, din migdale…Să vedeți ce preparate fac acasă cu tot felul de amestecuri din semințe. Cartofi dulci, care nu îngrașă așa ca cei albi, îi pun la grătar cu ulei de măsline, sunt un deliciu”, a povestit Irina Loghin.